Torsdag 23/7

22 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag. Ett möte med en släkting rör upp gamla känslor och du känner hur du kokar över alldeles i onödan. Den här personen vet precis vilka knappar han/hon ska trycka på för att göra dig arg.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen är det bra att komma igång med lite bestyr som har med veckoslutet att göra. Det kan vara att du arbetar med något som behöver avslutas innan helgen eller så kanske du ska resa bort ett par dagar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen tar du tag i olika projekt på jobbet eller i hemmet. Du vill styra upp din vän/partner så ni kan jobba tillsammans, men han/hon sätter sig på hälarna och tvärvägrar. Här gäller det att kunna motivera varför han/hon ska hjälpa dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen blir fartfylld, stressig och väldigt underhållande. Här gäller det bara att hänga med i det snabba tempot och se till att inte sova för länge på morgonen. Du behöver tid för att vakna till liv idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen bjuder kanske inte på överraskningar med en blir rolig och stimulerande på ett lågmält sätt. Under dagen möter du flera personer som försöker locka med dig ut på dumheter. Här gäller det vara stark och kunna säga nej.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och harmonisk. Äntligen känner du att du kommit ikapp med det du ska hinna med och nu kan du luta dig tillbaka och låta allt ha sin gång. På kvällen är det bra att träffa vänner. DU har ett behov av att uppdatera dig på skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lite annorlunda torsdag där du umgås mycket med djur. Ibland känner du att du nästan hör mer samman med djuren ön med människorna i din omgivning. Kvällen bjuder på underhållning från barn eller ungdomar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen ska du inte lyssna på personer som inte tror på dig, Du vet vad du kan så lita på dig själv. Dagen bjuder på många skratt, särskilt när du försöker överträffa en vän inom ett särskilt område

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en upplyftande torsdag där du klarar av att utmana dig själv. Du är modig tack vare Mars inflytande och du backar inte för någonting. Kvällen passar bra för träning av alla slag från promenader till att besöka gym.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen hinner du både med hemmapyssel och med dina vänner. Det blir ett kärt återseende av personer som varit borta ett tag. Du blir förvånad när du får nyheter som du får. Det här var det sista som du hade förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lång och jobbig torsdag. Du har tagit på dig en hel del arbete och nu gäller det att knyta ihop säcken innan kvällen eftersom du vill vara ledig på fredagen. Det är bara bita ihop även om det går trögt på slutet så kommer du att lyckas.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen får du träffa en person som du helst hade velat slippa se. Som det är nu har du inget val så det gäller att hålla god min i elakt spel. På kvällen unnar du dig god mat och trevligt sällskap.

Annons