Fredag 24/7

23 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder kanske inte så många överraskningar, men den blir rolig och familjär. Du umgås med dina närmaste, gärna utomhus om vädret vill. God mat, skratt och en hel del värme genomsyrar den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen är det bra om du undviker att gräla med en familjemedlem. Ni är inte alltid överrens så det finns en risk att ni råkar i luven på varandra idag. Under eftermiddagen gör du av med lite för mycket pengar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen passar bra att träffa vänner, skvallra eller bara mysa tillsammans. Just nu är du ovanligt social tack vare Venus inflytande över ditt tecken och det gör att du avskyr att vara ensam. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du tag i ett antal projekt som halkat efter. Det blir en lagom effektiv dag där du får en massa saker gjorda utan att du överanstränger dig. Under dagen får du en fin komplimang av en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att reta upp personer i din omgivning med dina syrliga kommentarer. Om du vill ha dina vänner kvar bör du nog bita dig i tungan nästa gång du blir sugen på att spotta ut dig spydigheter. Under kvällen passar det bra att träffa en släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du chansen att imponera på en person som du gärna vill lära känna bättre. Du visar upp dina talanger, men glöm inte att krydda din skicklighet med lite självdistans och humor.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt flexibel. Du tar dagen som den kommer och du njuter av att ha det lugnt och skönt. Dagen tillbringar du gärna med goda vänner. Du gillar att omge dig med människor eftersom du känner dig social.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du möjlighet att shoppa lite. Du tycker det är roligt att fynda, men risken är stor att du handlar till alla andra utom dig själv. Just nu tar din omtänksamhet över din vilja att skämma bort dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir överraskande och lite annorlunda. Du testar dina gränser för hur mycket du klarar i ett visst sammanhang och du överraskar dig själv både i uthållighet och i styrka. Det du brister i är kunskap och teknik.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du orkar inte stressa utan tar dagen som den kommer. För dig är det viktigast att få vila upp dig och planera inför en resa som du ska göra. En vän hör av sig och vill träffa dig. Här gäller det att säga ja även om du känner dig seg.

Vattumannen 20/1-18/2r

Det blir en förhållandevis trevlig dag där tonvikten ligger på god mat och trevligt umgänge. Under dagen möter du en person som får dig att skratta. Det blir en trevlig stund som du gärna vill göra om snart igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att ta egna initiativ och att våga sticka ut. Oftast så smälter du in i mängden, men idag är det din tur att vara självlysande. Njut av att få träffa människor och att var i centrum för en gångs skull.

Annons