Lördag 25/7

24 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du står för dina åsikter även om de ibland kan upplevas som kontroversiella. Du har inga problem att sticka ut, snarare tvärtom du gillar att synas. Under dagen blir du påhoppad av en ytlig bekant som tycker du går för långt.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir rätt så lättjefull. Du småpysslar i hemmet och funderar lite över framtiden. Du har fått ett förslag som du tycker är frestande samtidigt som du vet hur mycket arbete det kommer att kräva om du tackar ja.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du driver på dig själv rätt så hårt den här lördagen. Du vill se resultat inom ett speciellt område och du är beredd att jobba för att nå dina mål oavsett om det är vardag eller helg. En vän är imponerad av din målmedvetenhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du kaxar emot väldigt mycket just nu och det kan försätta dig i trubbel. Det bästa är om du lyssnar på vad dina vänner säger istället för att bara svara emot på rutin. Ibland kan någon annan än du ha rätt och så är fallet idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig lördag där utomhusaktiviteter ligger i fokus. Under dagen träffar du många människor som du inte ser så ofta så det blir både roligt och lite sorgligt på samma gång. Här gäller det att planera in ett nytt möte så fort som möjligt.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen vågar du mer än vanligt när det gäller att visa dina känslor. Har du en partner kan han uppleva dig som ovanligt passionerad just nu. Venus ger ditt tecken massor av positiv energi och förstärker kärlek och förälskelse.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig lördag där du hinner med mycket nytt. Under dagen får du upp ögonen för konst av något slag. Du överraskar dig själv med att gilla saker som du trodde att du skulle avsky. Jupiter gör dig mer öppen för nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen bjuder på flera små, men trevliga händelser. Det blir en harmonisk dag där du gärna umgås med de människor som betyder mest för dig i världen. Under kvällen får du möjlighet att visa dina vänner hur mycket du uppskattar dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir varierande och händelserik. Du testar på nya saker och upplever nya smaker. Det troliga är att d är utomlands, men det kan också vara så att du turistar på hemorten och där hittar du pärlor som du missat tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen tar du mod till dig och erkänner dina känslor. Det sitter långt inne eftersom du är rädd för att bli sårad. Du blir förvånad och positivt överraskad över den respons som du nya öppenhet får.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen tar du på dig mer ansvar än du borde. Risken är stor att du inte slarvar och glömmer bort saker som du absolut inte får glömma. Kvällen handlar om hemmamys och romantik. Unna dig att få visa dig mjuk för en gångs skull.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen håller du högt tempo. Det är så mycket du vill hinna med och hinna se den här dagen. Dina vänner kommer ha fullt sjå att hänga med i din halsbrytande takt. Kanske borde du dra ned på farten smula.

Annons