Söndag 26/7

25 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn söndag där du satsar på att hinna med saker som du i vanliga fall varken har tid eller ork att genomföra. Familjen är i centrum hela dagen och du njuter av att omge dig med människor som du bryr dig om.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir stressig fast den borde bli lugn. Du kommer på så många måsten som du vill hinna med att du inte får utrymme för att bara slappna av och njuta av dagen. Du hinner med en del mindre inköp, men inget som är shoppingbetonat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen tillbringar du en hel del tid med en äldre släkting. Du tycker om att höra på den här personens livshistorier och du uppskattar verkligen de råd som han eller hon ger dig. Kvällen handlar om att träna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och varierande dag där du hinner med att fixa något åt en vän som du lovat under lång tid att ordna med. Den här dagen finns det risk att du gör av med mycket pengar. Det kan röra sig om spel men det kan också vara ett onödigt impulsköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lite annorlunda dag där du lägger fokus på att få många personer att trivas. Det kan vara att du ordnar en fest, en middag eller en släktfika. I vilket fall som helst så kretsar din uppmärksamhet kring människor som står dig nära.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation. Under förmiddagen är du trött och seg. Du har svårt att hitta på aktiviteter för den här dagen. Kvällen ser lite roligare ut. Då är det vänner och någon fest eller liknande som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att ta till dig av en fin komplimang som du får. Även om du uppskattar allt beröm så har du svårt att hantera så mycket ros. Du blir generad och lite ställd. Kvällen bjuder på flera roliga överraskningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen är du mycket bestämd. Du har inflytande av jord i ditt tecken som bidrar till din envishet. Din familj blir förvånad över hur mycket du kan sätta dig på tvären. Vanligtvis är du ganska flexibel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen är det bra om du övar dig på metoder för att lugna ned dig. Du kommer behöva de här avslappningsteknikerna senare under veckan. Det kan vara visualisering, yoga eller avslappningsövningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen är du stressad av någon anledning. Du har svårt att slappna av och njuta av att vara ledig. Kanske ligger det en resa inom snar framtid eller så kan det vara något annat som stressar upp dig den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir ganska uppdelad. Du har en hel del mindre projekt som du vill hinna med och då gäller det att vara fokuserad så du inte glömmer bort något. Under kvällen får du ett förslag som rör en pengatransaktion.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är det bra om du inte blir allt för arg på en person som du egentligen håller av. Det kan röra sig om ett barn eller en yngre släkting som just nu beter sig lite besvärligt. Under kvällen träffar du en god vän som du inte sett på ett tag.

Annons