Måndag 27/7

26 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen stressar upp dig eftersom det är så mycket som hänt under helgen som du inte kan påverka, men som du får hjälpa till att reda ut. Här gäller det att ha hög fokus och att våga ta ut svängarna lite.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en varierande måndag som bjuder på en hel del nya intryck. För din del handlar mycket om att koncentrera dig på rätt saker och inte irritera dig på din omgivning. Under dagen kan du drabbas av dåligt samvete för att du fräser åt en person som inte förtjänar det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir äventyrlig och rolig. Du hinner med många olika aktiviteter och du känner att du lär dig nya saker. Det troliga är att du fortfarande har semester, men det kan också röra sig om en utbildning på arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är det bra om du lyssnar ordentligt till din omgivning. Ibland är du så koncentrerad på dig själv att du glömmer bort det som sker omkring dig. Kvällen tycks röra sig om träning av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är full fart den här måndagen. Du har en hel del mindre projekt som du planerar att dra igång. Tänk på att du mår bättre av att göra en sak i taget och avsluta den gentemot att starta tio mindre projekt och inte ha tid att avsluta något.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn och skön måndag där fokus ligger på att göra så lite som möjligt. Under dagen möter du flera personer med intressant bakgrund och en hel del saker att lära ut. Att lyssna och ta till dig av det du hör är dagens läxa.

Vågen 23/9-22/10

Just måndagsmorgonen blir ovanligt seg. Kanske är du tillbaka i jobbet igen, för det verkar som du av någon anledning måste gå upp väldigt tidigt. Under dagen piggnar du till och då känner du dig mer redo att möta nya människor och hantera problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annorlunda måndag där du tvingas inse en del obehagliga saker om dig själv. Det kan röra sig om svartsjuka, avundsjuka eller andra mindre vackra känslor som plötsligt bubblar upp till ytan. Inse att du faktiskt inte är mer än människa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande måndag även om du tidvis är väldigt irriterad och stressad. Idag kommer dina övningar till pass. Du måste lugna ned dig när du känner att pulsen börjar att rusa. Kvällen ser harmonisk ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir överväldigande på många sätt. Du möts av nya miljöer och träffar en hel del nya människor. Under dagen får du en del både önskad och oönskad uppmärksamhet. Du blir smickrad och lite oroad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen satsar du på att hitta rätt i en väldigt förvirrad miljö. Det verkar som du är på resa eller befinner dig i okända områden. Lita på ditt lokalsinne, det brukar visa dig rätt. Kvällen blir rolig och verkar bjuda på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här måndagen är du väldigt fokuserad på ett projekt som du vill driva så bra som det går. Det här är din chans att visa precis hur smart du kan vara när du sätter den sidan till. Kvällen blir lugn och mysig. Du verkar vara lite förälskad.

Annons