Tisdag 28/7

27 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och äventyrlig tisdag, precis som du vill ha den. Du råkar ut för en del mindre problem där du tvingas använda dig av din logik och din kreativitet för att komma på lösningar som fungerar.

Oxen 20/4-20/5

Just den här tisdagen startar lite förvirrat, men blir sedan en riktigt bra dag. Du tycker om att slippa planera så mycket utan du kan ta dagen lite som den kommer. Stressen finns kanske där men inte så allvarligt som du hade trott att den skulle vara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen tar du tag i projekt som har med hemmet och familjen att göra. Du mår bra att av att lägga fokus på andra än på dig själv. Under dagen möter du människor som ifrågasätter vissa saker som har med dig att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att slösa bort alldeles för mycket pengar just nu. Du skulle må bra av att hålla igen lite, men du vet inte riktigt hur du ska lyckas när det finns så mycket saker som du vill ha eller vill göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är det din förmåga att få folk att trivas som håller upp stämningen där du befinner dig. Genom att få andra människor att le så mår du själv bättre och dagen känns lite roligare. Någon beundrar dig i smyg.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig själv på stort allvar just nu. Det handlar om att du vill ha kontroll och det kan göra dig rätt så jobbig att ha att göra med. Försök att slappna av och lita på att dina kollegor/familj/vänner drar sitt strå till stacken.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen är du väldigt fokuserad på hur du ska kunna få igång ett projekt som blivit liggande. Nu finns både tiden och viljan från din sida att dra igång den här verksamheten. Kvällen bjuder på ett berikande samtal med en äldre person.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du att vara praktisk och jordnära, vilket ligger ganska långt från din mer passionerade natur. Du vill se saker för vad de är, inte för vad du vill att de ska vara. Låter det komplicerat? Tänk på att du ofta gör saker svårare än de är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen har du en massa tempo och entusiasm i ditt horoskop. Det kan vara svårt för omvärlden att hålla ditt tempo så tänk på det när du drar igång med dina projekt. Försök att anpassa farten till en takt där alla hinner med.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och annorlunda. Du upplever nya saker och ser vackra miljöer. Tidvis kan dagen bli lite seg, men det gäller att aktivera sig själv snarare än tro att någon annan ska aktivera dig. Våga tänja på gränserna.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar den här dagen om att äntligen få vara på en plats där du känner att du hör hemma. Du är väldigt harmonisk den här dagen och inget verkar kunna dra ned på ditt goda humör. Kvällen blir lång och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är van vid att bestämma inom ett visst område så därför blir du lite sur när en vän eller kollega tassar in på ditt revir. Här gäller det att vänligt men bestämt påpeka att den här typen av beteende inte är acceptabelt.

Annons