Onsdag 29/7

28 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du väldigt försiktig med vad du säger och i vilket sammanhang du säger det. Det finns många känsliga tår att trampa på och det vill du försöka undvika till varje pris. Det verkar som om din omtanke ger resultat.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter av den här onsdagen på ett lågmält sätt. Det finns lagom många aktiviteter för dig att delta i samtidigt som du ser till att inte stressa upp dig. Under dagen kan en person plötsligt visa sig från en ny sida och det gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på riktigt gott humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera de problem som du stöter på. Istället för att bli upprörd eller arg så tar du och betar av ett hinder i taget som om de inte vore något att bekymra sig över.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen bjuder på en hel del hårt arbete, här gäller det att försöka vara effektiv utan att för den sakens skull driva sina kollegor eller vänner för hårt. Tänk på att många tecken går på mindre aktivitet under sommaren och de klarar inte av att driva för stora projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir bra på ett lite äventyrligt sätt. Du testar dina gränser och gör saker som du tycker är lite otäcka. Med hjälp och stöd från din omgivning så klarar du mer än du trodde från början. Du får styrka från Mars just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på olika upplevelser där de flesta verkar vara förlagda utomhus. Det blir en bra dag där fokus ligger på att få gruppen att trivas tillsammans, vilket kan vara nog så komplicerat. Du använder dig av din förmåga att få alla att passa in.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen är det bra om du håller hårt i pengarna. Stjärnorna varnar för att du är väldigt impulsiv just nu och att du kan göra ganska dumma inköp om du inte ser upp. Försök att fokusera dig på det du verkligen behöver, inte det du vill ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är det mycket slappa och Carpe Diem i ditt horoskop. Du tar dagen lite som den kommer oavsett om du arbetar eller är ledig. En vän kommer med en lösning på ett problem som du har. Lyssna noga på det råd som hon ger dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag gäller det att utnyttja de talanger som du besitter. Du har charm, humor och massor av livsglädje att dela med dig av till dina medmänniskor. Genom att lysa upp dagen för de personer som tvingas att jobba hårt så får du människor att må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska underlig dag där du får vara både äldst och yngst på samma gång. Du känner dig väldigt stolt över något du presterar och du njuter av det beröm som du får. Det finns en gnista och något som kan bli till en sommarpassion i ditt horoskop just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser inte så mycket i de intriger som pågår kring dig utan du föredrar att njuta av ditt eget lugn och din förmåga att vara i nuet. Dagen blir rolig och annorlunda. Du njuter av att testa på saker för första gången.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte rädd för at stå upp för din åsikt. Ingen annan kan försvara det du brinner för så som du kan. Under dagen får du möjlighet att imponera på en bekant/chef. Ta den här chansen för den kommer inte att komma igen.

Annons