Fredag 31/7

30 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en riktigt rolig fredag där du lyckas charma en vän eller kollega att göra dig en stor tjänst som underlättar för dig under lång tid framöver. Det ar egentligen inte så jobbigt för honom/henne som det skulle vara för dig eftersom du inte äger samma kunskaper om den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig lite romantisk den här fredagen och du har lätt för att tappa koncentrationen på det du gör. Idag kan du lätt förvirra bort dig i dagdrömmar så skriv ned om det är saker du inte får missa. Är du ledig är det bara att drömma på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu får du inte det stöd du behöver från din familj. Du är besviken på deras agerande i en viss situation och du drar dig inom dig själv som en mussla. Det bästa vore om du kunde vara öppen med hur du känner och vad som behöver förändras.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och annorlunda fredag där du upptäcker nya saker. Det kan vara att du är på resa och ser nya miljöer eller så är det hem omkring som du gör dina unika fynd. Kvällen ser ut att bjuda på fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du övertala din partner att lämna sin bekvämlighetszon och testa något nytt. Mars gör dig lite äventyrlig och får dig att vilja tänja på gränserna. Tyvärr är inte din partner lika påvverkad av Mars som du är och han/hon håller sig gärna till det som är hemtamt.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser möjligheter där andra ser problem och det är bra. Genom att upptäcka nya infallsvinklar kan du förändra och förbättra med små medel. Idag ska du se upp med utgifter. Du har en förmåga att göra av med för mycket pengar just nu.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir som gjord för utomhusaktiviteter så länge vädret och du spelar i samma liga. Det blir en härlig dag där fokus ligger på att ha kul, lära känna nya människor och upptäcka nya miljöer. Just nu är du både nyfiken och ovanligt framåt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen har du lätt för att hamna i gräl. Det finns en influens i ditt tecken som gör dig lite ilsken och din irritation kan lätt gå ut över fel personer. Försök att hitta en metod att snabbt lugna ned dig när du känner att du är på väg att bli arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att ta och om att ge. Du måste hitta ett sätt att samarbeta i grupp även om du hellre skulle vilja vara för dig själv just nu. Det här blir en stor utmaning som kommer att gå bra om du bara är villig att kompromissa.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här fredagen är du på väldigt gott humör. Det finns något speciellt som du ser fram emot och dina förväntningar kommer att införlivas med råge. Njut av att vara här och nu. Ha roligt och upplev så mycket som möjligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska händelserik fredag men det har du inget emot. Du tycker att det är roligt med lite action. Under dagen möter du flera personer som beundrar dig och det känns lite ovanligt, men smickrande. Sug åt dig av berömmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på varierande upplevelser. Du tar hand om dig själv och tillåter dig att vara lite egoistisk för en gång skull. Under dagen passar du på att träffa en person som ligger dig varmt om hjärtat. Kvällen kan bjuda på lite romantik, särskilt för tidigt födda Fiskar.

Annons