Lördag 1/8

31 jul, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen träffar du gärna familjen eller släkten. Det blir en bra dag där du njuter av att få vara lite mer självständig. Du slipper ta så mycket hänsyn till andra personers vilja utan kan fokusera på dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir rolig och omväxlande. Du ser till att unna dig lite extra lyx och du fokuserar helt och hållet på dina och din familjs behov. Under dagen finns det utrymme att vara kreativ. Du älskar att skapa med händerna och se hur saker sakta växer fram.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen är det bra om du försöker att vara lagom entusiastisk inför en yngre släkkting senaste projekt. Är du för avigt inställd kan du såra honom/henne. Är du för entusiastisk kan du bli indragen i projektet mot din vilja så det gäller att hitta en bra balans.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på ett smörgåsbord av upplevelser så det är bara att ta för sig. Det blir en rolig dag där du får massor av nya intryck och möter nya människor. Kvällen bjuder på god mat och många skratt. Just nu njuter du av livet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du inte på topp så tvinga dig inte att göra en massa saker. Har du möjlighet kan du stanna i sängen hela dagen tillsammans med en bra bok/film och massor av choklad. Ibland behöver man få vara ifred och kroppen behöver få vila upp sig, och idag är en sådan dag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en övervägande rolig lördag där du tycks umgås mycket med barn och djur. Har du möjlighet är du gärna utomhus och du håller igång. Det blir mycket motion och frisk luft den här dagen vilket bidrar till at du är rätt så trött på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du ganska flexibel oavsett om det gäller dagens aktiviteter eller förslag på middag. Du går med på det mesta så länge du inte måste bestämma något. Du har en påverkan som gör dig extremt velig så därför underlättar det om någon annan fattar besluten.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir lättsam och lite lat vilket passar dig bra. Du orkar inte engagera dig i allt för stora projekt just nu utan ligger hellre i en solstol och bara tar det lugnt. Under dagen passar du på att uppdatera dig på lite händelser i bekantskapskretsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du inte viljan eller orken att stå emot en väns entusiasm. Du dras med i orkan av händelser som du inte kan påverka och mitt i allt står du och undrar vad som hände. Egentligen är det inget negativt som drabbar dig utan en massa roliga upplevelser, så passa på och ha skoj.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen är det bra om du lyssnar noga på en äldre släkting eftersom det är lätt att du gör fel annars. Om du bara är uppmärksam kan det här blir en fantastisk dag. Tänk på att inte flirta för mycket med en beundrare, det kan väcka en hel del svartsjuka.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på strålande gott humör även idag. Det finns en härlig harmoni över ditt tecken just nu vilket gör att du slappnar av och inte bryr dig så mycket om de konflikter som uppstår i din närhet. Du fokuserar dig på det positiva som sker istället för att älta det negativa.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir vilsam och lugn. Du har lite småtråkigt om du ska vara ärlig, men det är inget du tänker erkänna högt. Ibland är det bra att bara ta en paus i livet och helt och hållet gå in för nuet. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons