Måndag 3/8

02 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här måndagen är det bra om du är noga med fakta. Om du slarvar så kommer du få äta upp det innan dagen är slut. Kvällen handlar om att vara social och att ställa upp för en vän som har det svårt.

Oxen 20/4-20/5

Du underskattar en person i din närhet och det får du igen idag. Det är bara att erkänna att du har fel och sedan kan du fokusera på något roligare. Alla gör vi felbedömningar ibland så det gäller att inte hänga läpp för det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att få saker gjorda i ett ganska högt tempo. Genom att vara produktiv så får du en bra start och då slipper du stressa under senare delen av veckan. Förakta inte en kollega för att han är långsam, han är mer effektiv än du anar.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt provocerande när du vill och det är du idag. Det finns en person som du vill få uppmärksamhet ifrån och då väljer du att retas med honom/henne istället för att smickra. Du vill sticka ut och synas så han/hon inte missar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig dag där du får en hel del gjort samtidigt som du får möjlighet att vara både kreativ och nydanande. Du tillåter dig själv att ut svängarna lite extra och du är inte rädd för att sticka ut. Kvällen blir lugn och mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har startat en konflikt som du gärna vill lösa, men du vet inte hur det ska gå till. Du inser att du har drivit det här bråket lite för långt och nu är det svårt att reparera skadan. Det kanske är svårt, men inte omöjligt om du bara visar att du är villig att kämpa för er relation.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen går du helt upp i en hobby eller ett nyligen påbörjat projekt. Det är sällan som du blir så absorberad som idag, men när du blir det så varken ser eller hör du omvärlden. Du är bara just här och just nu vilket passar dig utmärkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen är det bra om du inte blir allt för uppjagad bara för att det är mycket att göra. Använd dig av din logiska sida och strukturera upp dagens sysslor i prioritetsordning så kommer det antagligen att bli enklare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland förvånar du dig själv med att vara både påhittig och modig. Det gör du idag. Du vill lära känna en person som finns i din bekantskapskrets, men som du inte känner så väl. Genom att skapa en situation där ni träffas av en slump får du chansen att lära känna honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att ta det lugnt och ha trevligt. Du behöver inte bli stimulerad av nya intryck hela tiden, ibland är det bättre att bara ta en paus och smälta allt som du upplevt den senaste tiden. Idag blir just en sådan mellandag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på att ha testa lite nya aktiviteter. Det blir en rolig och stimulerande måndag där du främst lär dig nya saker om dig själv och dina begränsningar. Du inser att du klarar av mer än du tror om du bara testar dina gränser lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen tar du tag i en uppgift som någon annan lämnat efter sig. Inte så roligt kanske, men det är nödvändigt och det vet du om. Kvällen blir mysig och lite romantisk. Du verkar vara förälskad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons