Tisdag 4/8

03 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på variation och utmaningar. Oavsett om du är tillbaka på jobbet eller är ledig så har du en hel del projekt att beta av. Du tycker att det är lite roligt samtidigt som du känner att du faktiskt inte riktigt orkar hålla så högt tempo som du skulle vilja.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen är det bra om du gör exakt det du planerat och inte avviker från din agenda. Det kanske låter lite uppstyltat, men det är extra viktigt att hålla sig till planerna idag eftersom du då kommer att få uppleva något väldigt unikt som du inte vill missa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lånar flexibilitet från Vattenelementet idag och det underlättar när förutsättningarna plötsligt ändras för din del. Du inser att du kanske måste tänka om och tänka nytt. Under dagen får du chansen att hjälpa en vän/kollega med ett spännande projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och du får göra en hel del utmanande saker. Genom att testa det mesta så kommer du på vad du gillar och vad du ogillar. Under dagen får du lust att ta kontakt med en vän, samtidigt är du oroad över vad han/hon ska tänka om du plötsligt hör av dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rolig och charmig just nu vilket gör att många personer söker upp dig och vill vara med dig. När ett Lejon mår som bäst kan ingen motstå honom, du lindar alla kring ditt lillfinger utan att ens tänka på det.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen ska du försöka att låta bli att stressa. Du jagar upp dig själv rätt så mycket just nu och det är inte gynnande varken för dig själv eller för det arbete som du utför. Nyckeln till din stress är att du oroar dig för mycket över saker som du ändå inte kan påverka.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig dag där du hela tiden ser till att ha något att göra. Du är trött på att vila och ta det lugnt. Är du tillbaka på jobbet är det full fart som gäller. Har du semester så ser du till att planera din en fullspäckad dag med stimulerande aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att finnas till hands för någon som behöver dig. Även om det kanske inte är så roligt att lyssna på någon som ältar samma problem om och om igen så vet du att det är viktigt för att din vän ska kunna läka ut sin sorg och gå vidare med sitt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du älskar intriger och konflikter. Är det för lugnt och harmoniskt omkring dig så kan du starta ett rykte bara för att se vad som händer. Oftast är det inget elakt du skvallrar om, du bara ventilerar lite lösa tankar om vad som är på gång och vips så är kaos ett faktum.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen tar du till dig av ett råd som du fått och det visar sig vara guld värt. Oftast är du väldigt envis och vill gå din egen väg, men just idag inser du att det är onödigt att upprepa någon annans misstag om du kan undvika det.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir på sätt och vis en förtrollande tisdag för din del. Du mår bättre än du gjort på länge och du njuter av att slippa alla krav. För dig är det viktigt at det finns en flexibilitet i din vardag där du får chansen att göra lite som du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen tar du upp ett känsligt ämne med en före detta vän/partner. Det blir en omtumlande upplevelse. Du visste inte att den här personen skulle reagera så starkt som han/hon gör. Du har helt klart kommit längre i att bearbeta problemet än vad din vän har gjort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons