Onsdag 5/8

04 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig onsdag där du får människor att skratta. Du har en positiv påverkan i ditt horoskop som gör att det mesta som du gör känns kul. Under dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Det här är ingen som du kommer att glömma i första taget

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du en hel del aktiviteter inplanerade så det gäller att ligga på topp. Slava inte med sömnen och se till att behålla fokus. Under dagen får du en fråga som rör din framtid. Det är något som du behöver fundera igenom. Det kan vara en unik möjlighet för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra onsdag som både är effektiv och skapande på samma gång. Ofta så är du antingen rationell eller kreativ, men idag lyckas du förena både de här sidorna och då presterar du som allra bäst.

Kräftan 21/6-22/7

En vän behöver dig, men du är trött på att alltid ställa upp på honom/henne. Ofta upplever du att er relation är ganska enahanda. Du ger och han/hon tar. Kanske är det på tiden att du sätter gränser för hur lång du är villig att gå för att få er vänskap att fungera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen får du möjlighet att vara lite tokig och det tycker du är roligt. Du tar ut svängarna ordentligt och skrämmer slag på en släkting på kuppen. Det är inte ofta man ser dig så frimodig och vågad som idag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om pengar och om siffror. Det finns ett problem, du har svårt att få vissa bitar att gå ihop och du vet inte vart glappet ligger. Här gäller det att gå tillbaka från början och beta av en sak i taget till du hittar felet.

Vågen 23/9-22/10

Den här onsdagen är du både glad och framåt. Du kan rent ut av upplevas som lite flirtig och det kan både gynna dig eller skapa problem beroende på din civilstatus. Är du singel är det bara att flirta på, har du ett förhållande ska du vara lite mer återhållsam.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen är det bra om du tar tag i vardagliga projekt antingen på jobbet eller hemma. Rutiner ger dig trygghet och att arbeta utan att behöva tänka ger dig möjlighet att låta tankarna vandra på annat håll. Just nu finns det en hel del att fundera över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du upplever en längtan som du har svårt att sätta fingret på. Det finns något romantiskt, lite skimrande över ditt tecken och det kan vara det som gör att du längtar efter kärlek, passion eller bara en väldigt nära vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir aktiv och du har periodvis mycket att hålla i skallen. Här gäller det att ligga steget före så du inte missar något viktigt. Kvällen blir trevlig och intim. Har du ett förhållande kan den bli romantisk annars är det mer vänskap som det handlar om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tänker inte såå mycket just nu utan fokuserar på att vara i nuet. Det blir en ganska hetsig onsdag där du lägger mycket energi på att se till att alla andra har det bra. Glöm inte bort dig själv i virrvarret.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar till stor del om att besvara en fråga. Egentligen är det inte särskilt komplicerat, men du rör till det eftersom du blandar in komponenter som egentligen inte har med saken att göra.

Annons