Torsdag 6/8

05 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du lätt att reta upp tack vare Solens placering. Ditt temperament är inte att leka med. Du exploderar för minsta lilla och det kan bidra till en ganska tryckt stämning. Du måste hitta ett sätt att stävja den här påverkan på dig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen ser ganska bekväm ut. Du ägnar dig åt saker som du gillar att göra och som kräver minimalt med energi. Under dagen får du möjlighet att göra av med lite pengar på shopping. Eftersom Oxar älskar fina saker så är du inte särskilt svårövertalad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du mer impulsiv än vanligt. Du följer ditt hjärta helt och hållet och struntar i vad förnuftet säger. Ofta har du en bra intuition, men just idag så leder dina instinkter dig helt fel. Du måste försöka se på situationer lite mer objektivt.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen är det bra om du låter andra få ta lite mer plats och det gör du bäst genom att själv ta ett steg tillbaka. Just nu vill du gärna märkas och synas så det blir svårt för dig att hålla dig i bakgrunden, men försök, det kommer att löna sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du vara lite mer för dig själv och det är både bra och dåligt. Det är bra för dig att få tid att fundera igenom vissa bitar av ditt liv som du är missnöjd med. Det är dåligt eftersom du börjar se problem som inte finns och kan oroa dig över saker i onödan.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt rationell. Din praktiska läggning förstärks av Neptunus position och det hjälper dig i alla sammanhang som har med arbete, karriär och pengar att göra. Tyvärr blir det inte lika lovande när det kommer till kärlek och känslor, där får du avvakta en planetförändring först.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir ganska lugn. Du känner dig utvilad och nyfiken på det mesta, men det händer inte så mycket just nu. En rastlöshet är på väg att smyga sig in i ditt horoskop och det kan du uppleva som en kliande oro trots att du logiskt sett vet att det inte finns något att oroa sig för.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir rolig och utvecklande. Just nu förstärks din kreativa sida av Månens placering och du kan skapa konst av ingenting. Dina vänner är imponerade över din fantasi och din vilja att förändra och förbättra.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen ska du ta ett råd som du får på allvar. Du har alldeles för lätt att kasta bort värdefulla tips bara för att de inte kommer från dig själv. Du måste lära dig att du inte är bäst på allt även om du vill vara det.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härligt slö torsdag där du ägnar dig åt att bara ta det lugnt och njuta. Det är sällan som du har ro att låta timmarna passera utan att bli rastlös, men idag finns det ingen vilja att göra någonting annat än att bara vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar lite på hösten idag. Ibland kan du bli väldigt driven och då är det svårt för din omgivning att hålla samma tempo som du har. Just nu är du på väg in i en driftig period och det märks på alla projekt som du drar igång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en harmoni och en lycka som drar in över ditt tecken och gör dig glad. Du njuter av nuet och du funderar väldigt lite på framtiden. Något har hänt som har skapat nya förutsättningar för dig och nu lever du fullt ut.

 

Annons