fredag 7/8

06 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara väldigt oresonlig när du sätter den sidan till och det gör du idag. Det handlar om att du inte vill se eller förstå vad det är en vän/partner/släkting går igenom. Du är för fokuserad på dina egna behov för att känna empati med honom/henne.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen har något vemodigt över sig. Det verkar handla om ett farväl av något slag. Även om det är skönt med den förändringen som är på väg in så känner du samtidigt en sorg över att mista något/någon som du håller av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska nyckfull idag och det gör att du agerar mer på instinkt än på logik. Din omgivning, och då främst din familj har svårt att förstå varför du gör som du gör i vissa situationer. Här gäller det att vara öppen med hur du tänker och tycker.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig fredag där fokus ligger på att umgås och mysa med vänner/familj. Oavsett om det är fredagsmys i d soffan med chips och läsk, en större fest eller bara en trevlig middag med grannarna så blir det en härlig dag och kväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att förstå varför människor i din omgivning blir så upprörda över vissa av dina åsikter. Som Lejon är du ofta kontroversiell och du gillar att sticka ut i diskussioner. Ibland kan du argumentera för något du inte står för bara för att skapa lite oro.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen tar du tag i ett projekt på jobbet som du länge sopat under mattan bara för att det är så tråkigt. Det verkar röra dig om städning av något slag, antingen fysiskt eller pappersmässigt. På kvällen ger du dig själv en belöning för väl utfört arbete.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen blir harmonisk och det passar Vågen bra. Du gillar inte när det händer för mycket och det blir bråk och diskussioner. Du vill ha balans i din vardag och du trivs bäst när alla håller sams. Kvällen bjuder på fest av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen passar du på att testa lite idéer som du har. Nu när det är sommar är inte pressen på jobbet lika hög och har du semester så har du massor av tid att utveckla dina tankar. Du blir förvånad och stolt över hur fantasifull du kan vara när du sätter den sidan till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt rationell idag och den influensen kommer från Stenbocken. Genom att strukturera det du jobbar med lyckas du effektivisera arbetet och spara tid. Under kvällen är du på flirtigt humör och du vill ut och träffa massor av människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig och annorlunda. Du träffar en person som få dig att känna väldigt mycket samtidigt som du vet att det här är någon som du aldrig kommer att se igen. Du blir överraskad av hur starkt du kan känna för någon som du inte vet något om.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu tar du en sak i taget och det gör dig mer harmonisk än vanligt. Tack vare att du inte stressar slipper du känna irritation utan kan hantera de problem och konflikter som du stöter på utan problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir festlig. Redan på förmiddagen visar sig ditt goda humör i form av en överraskning som du förberett för en kollega/vän/släkting. Dagen fortsätter i samma positiva anda bara för att avlutas med en härlig middag eller en rolig fest.

 

Annons