Lördag 8/8

07 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen är du på väldigt gott humör. Du njuter av att vara ledig och du umgås gärna med din familj eller med nära vänner. Dagen är som gjord för att vara utomhus. Du trivs bäst när du får aktivera dig ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Just idag vill du ta det lugnt. Du verkar vara på väg någon stans, antingen rent fysiskt på en resa, eller mer mentalt. För dig är det viktigt att få tid för dig själv när du är på det humöret som du är idag. Du behöver en paus från allt och alla.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra saker effektivt. Du vill gärna visa att du kan mer än andra och då överdriver du lite vilket gör att saker tar längre tid än de borde göra. Sluta konkurera med allt och alla, fokusera på dig själv istället.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa upp sig och om att få beröm. Just nu är du ganska bekräftelsesökande och du njuter av att människor beundrar dig. Den här fåfängan kommer främst från Solen och den är ganska kortvarig, men väldigt påtaglig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på varierande upplevelser. Du har många järn i elden just nu, ditt största problem är att du tröttnar innan du är klar med en sak och då påbörjar du något nytt. Det lämnar en hel del lösa trådar som du måste knyta ihop vid ett senare tillfälle.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar segt. Kanske blev det lite väl sent på fredagskvällen. I vilket fall som helst kan du vara grinig och allmänt jobbig under första delen av den här lördagen. Eftermiddagen blir bättre, då börjar du piggna till och vill ut och aktivera dig.

Vågen 23/9-22/10

Det är ingen idé att tycka synd om sig själv bara för att något går åt skogen. Alla misslyckas vi ibland och idag var det din tur. Det är bara att börja om från början och vara mer noggrann. Ibland kan ett misslyckande till och med leda till något som är ännu bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om att kul och om att umgås med vänner. Det är sällan du tar dig tid att bara slappna av och vara social utan en tanke på plikter och måsten. Under eftermiddagen är du öppen för lite mer äventyrliga aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen som den kommer. Det finns en lättja över ditt tecken just nu som gör att du inte orkar engagera dig särskilt mycket i någonting. Under dagen har du möjlighet att titta på en investering som du kan göra under hösten.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir rätt så långtråkig. Du har inte utrymme att göra det du vill för du måste göra vissa saker som du tycker är trista. Det är bara att bita i det sura äpplet. Kvällen blir senare än du tänkt dig och det beror på en tidsmiss från din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen är du irriterad. Efter en lång period av harmoni kommer Mars in i en ogynnsam position och påverkar ditt humör negativt. Din stubin är kort och du skäller på din familj och dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att lyssna och lära. Du verkar gå en kurs eller en utbildning av något slag den här dagen. Det blir en kreativ och utvecklande lördag där du helt och fullt fokuserar på dina egna behov.

 

Annons