Söndag 9/8

08 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång söndag där du konfronterar en släkting om något som har med pengar/investeringar att göra. Det verkar vara en affär som har gått snett och du är den som har lidit den största förlusten. Här gäller det att tillsammans hitta lösningar på problemet.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen tar du tag i en del måsten som du gärna hade skjutit upp lite till. Det handlar om arbete eller arbetsrelaterade saker som måste göras under helgen. Det är egentligen inte så tidskrävande utan bara tråkigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet inte hur du ska få en vän att förstå att han/hon gör fel i en situation som rör kärlek. Han/hon har blivit bränd många gånger och nu ser du samma mönster återupprepa sig fast i ett nytt sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara nog så envis när du sätter den sidan till trots att du är ett vattentecken och borde vara mer flexibel. Du har starka dragningar åt jord just nu vilket kan vara både bra och dåligt lite beroende på hur du utnyttjar de här egenskaperna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar mest om att vila och ta det lugnt. Du är inte i toppform och din kropp behöver få ta igen sig. Lyssna på de varningssignaler som du får och ta dem på allvar. Ibland, när du har kul blir du så ivrig att du struntar i hur risig du känner dig utan kör på ändå.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen får du möjlighet att rätta till ett fel som du begått. Det handlar om ett rykte som du av misstag spridit vidare utan att ha belägg för det. Nu dyker chansen upp att dementera de här ryktarna och få slut på skvallret en gång för alla.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen diskuterar du ekonomi med dina partner eller en närstående släkting. Du inser att det gått åt alldeles för mycket pengar under semestern och nu måste du hitta ett sätt att spara under hösten.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att fördela arbeten mellan flera olika parter. Du är egentligen den som är bäst lämpad att delegera ut arbetsbördan, men frågan är hur sugen du är på att agera chef. Ibland tycker du det är skönare att låta någon annan få bestämma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ivrig att komma igång med ett projekt hemma. Tyvärr är din partner inte lika entusiastisk som du är. Kanske får du starta upp det här jobbet själv och hoppas på att din partner kommer över sin surmulenhet och hjälper till.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är som gjord för att träffa vänner och umgås. Det finns flera personer som saknar dig och som mer än gärna skulle vilja spendera ett par timmar i ditt sällskap. Bli inte för bekväm och lås in dig. Du kommer ha kul när du väl kommer ut och är social.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att göra i ordning hemma och fixa inför kommande vecka. Du har ett par mindre projekt som du vill åtgärda, men det kommer att ta en bra stund innan de blir klara. Här gäller det att inte köra på hårt utan att planera sig dag ordentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en del överraskningar för din del. Det handlar om personer som plötsligt dyker upp på tröskeln helt oanmälda. Det kan bli trevligt, men det kan också skapa en del bekymmer beroende på vem eller vilka personerna är.

 

Annons