Måndag 10/8

09 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du möjlighet att förändra din vardag på ett ganska omfattande sätt. Det handlar om mer än rutiner som blir annorlunda, du kanske tar ett kliv framåt i karriären eller byter arbetsplats helt och hållet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir riktigt konstigt. Det är som om du plötsligt vaknar upp ur en bra dröm och inte riktigt vet vad du befinner dig. Här gäller det att fokusera på en sak i taget och inte försök tänka så mycket. Du behöver tid att acklimatisera dig till vardagen igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du möjlighet att påverka en vän att göra ett klokt ekonomiskt beslut som på sikt även kan gynna dig. Här är det bra om du utnyttjar dina försäljningstalanger. Du är känd för att kunna sälja kylskåp till en eskimå.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir rolig, annorlunda och fartfylld. Även om du inte har möjlighet att åka i väg så ser du till att skapa äventyr på hemmaplan. Du använder dig av din fantasi, humor och uppfinningsrikedom. Kvällen blir social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har bestämt dig för att bli nyttigare och som alltid väljer du en måndag att starta på. Det går ganska bra även om du kanske inte är så duktig som du tänkt dig från början. Alla steg i rätt riktning är ett steg framåt.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är det bra om du inte irriterar dig på en kollega som hela tiden har en förmåga att provocera dig. Försök att vara saklig och professionell när du har med henne att göra. Kvällen blir din alldeles egna hemma mystid.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn inledning på veckan. Du orkar inte riktigt ge järnet idag. Det verkar som du håller på att dra på dig en mildare förkylning eller infektion, det är därför som du har så svårt att motivera dig själv att jobba.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir ovanligt seg. Du kommer aldrig riktigt igång den här dagen. Timmarna går långsamt och det enda du vill göra är att krypa tillbaka ner i sängen igen. Alla har dåliga dagar så det är bara att försöka ta sig igenom den och belöna dig själv när kvällen kommer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen ägnar du gärna åt utomhusaktiviteter om du kan och om vädret tillåter det. Du vill ta till vara på så mycket av sommarens energi som möjligt. Det här är ditt sätt att ladda inför hösten. Dagen tycks kretsa kring barn eller djur.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir på gott humör när du möter människor som du inte sett på länge. Dagen blir rolig och fartfylld. Det finns lite romantik som kan förstärkas den här trista måndagen. Singelstenbockar har goda chanser att låta en flirt övergå i något djupare den här veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du avsluta ett par mindre projekt som du har haft pågående hela sommaren. Det blir en ganska arbetsam dag samtidigt som du också har roligt eftersom du gillar att se hur saker växer fram.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir väldigt vardaglig. Du ägnar dig åt arbete och att skapa rutiber efter sommaren. Är du fortfarande ledig så ägnar du dagen åt att skapa ordning i hemmet och till att förbereda dig för hösten.

Annons