Tisdag 11/8

10 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att våga ta egna initiativ och at att inte vara orolig för att göra fel. Oftast är Väduren ett självsäkert tecken som tror på att han kan lyckas med det mesta, men just nu drar en influens av dåligt självförtroende in över ditt tecken.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få människor att må bra just nu. Du är diplomatisk, charmig och snäll vilket gör att alla typer av människor dras till dig. Under tisdagen får du agera psykolog åt en person som du egentligen inte står så nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen är det bra om du medlar i en konflikt. Du är den enda som kan hålla de här två stridstupparna isär. Det är tack vare att du är så bra på att argumentera och att du känner de här personerna så väl som du lyckas med ditt uppdrag.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du lättretlig. Du irriterar dig både på dina vänner, din familj och dina kollegor. Du veta inte vad det är som är fel mer än att du känner dig allmänt missnöjd. Det här är en jobbig, men kortvarig influens som drabbar ditt tecken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är du nyfiken på det mesta. Du vill testa nya saker och du utmanar gärna dig själv. Under dagen får du beröm från en person som du beundrar och det värmer lite extra. Kvällen tyck handla om sport av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt driven. Särskilt när det gäller de ekonomiska bitarna. Du strukturerar gärna upp din egen ekonomi och har du möjlighet så jobbar du helst med siffror i andra sammanhang den här veckan.

Vågen 23/9-22/10

Du har mognat mycket över sommaren och det märks inte minst när du ska fatta beslut. Du velar inte lika mycket som du brukar utan du har insett att ibland är det bättre att bara välja en väg och nöja sig med den.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir rätt så monoton och det gör dig rastlös. Det finns ett behov av förändring och äventyr i ditt tecken just nu. Tyvärr blir det lite svårt att uppfylla det här behovet när vardagen och alla rutiner sätter igång igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen är det bra om du är väldigt exakt. Som Skytt tenderar du att slarva med vissa detaljer och det kan leda till extraarbete för din del idag. Det är särskilt tidigt på morgonen som du tenderar att vara ofokuserad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett utmärkt humör idag. Det finns inget som kan få dig att bli arg eller grinig. Din charm får många personer att falla för dig så bli inte förvånad om du bli extra uppvaktad idag. Det är bara att le och ta emot alla komplimanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en motstridighet i ditt tecken just nu. Det verkar som du är rätt så nöjd med den plats du befinner dig i livet samtidigt finns det så många detaljer som du vill förändra och förbättra. Lägg till en frustration över saker du inte kan påverka så har du horoskopet för dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt målmedveten och det tycker du är skönt. Det har varit en lång period av tvekan i ditt liv, men nu har du kommit in i en ny fas där du känner dig mer självsäker och du vågar satsa på dina drömmar.

Annons