Onsdag 12/8

11 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir rolig och varierande dag. Du har många små projekt för dig och du tycker att det är roligt att förändra och förbättra. Under dagen möter du en person som får dig att tänka om när det gäller en investering som du vill göra.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du fullt upp och du känner att du måste ha ett ganska högt tempo för att hinna med. En vän försöker stötta dig så gott han/hon kan, men i slutänden är det bara din egen kompetens som räknas. Kvällen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen måste du försöka dölja dina verkliga känslor och sätta upp en professionell fasad. Oavsett hur mycket en viss person påverkar dig så måste du agera som om du inte kände någonting särskilt. Det är viktigt för ert kommande samarbete.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att vara vaksam och att agera snabbt. Här finns det inget utrymme för tveksamheter utan det gäller att våga chansa lite. Under dagen finns det risk att du råkar i gräl med en kollega eller vän. Ditt humör är lite oberäkneligt just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på roliga överraskningar och en hel del nya upplevelser. Under dagen är det bra om du försöker vara öppen för det annorlunda och att du inte är fördomsfull. Du kommer att få en mer positiv upplevelser om du lämnar din misstänksamhet hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen blir rolig och lite konstig. Du börjar med ett projekt som utvecklas åt ett helt annat håll än du tänkt dig från början bara för att sluta som något du inte kunnat föreställa dig från början. Flexibilitet är A och O den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är försiktig när du bedömer en känslig konflikt den här dagen. Du vet att du måste undvika att trampa på ömma tår, samtidigt som det är bra om du kan reda ut den här konflikten innan den eskalerar ytterligare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och stimulerande. Är du tillbaka på jobbet har du massor var kreativa idéer och roliga infallsvinkar. Du känner dig uppvilad från sommaren och du är reda att sätta tänderna i nya projekt. En kollega dras med i din entusiasm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor att skratta idag. Ditt humör är på topp och din målmedvetenhet är odiskutabel. Underdagen får du ett förslag som är både lite skrämmande och frestande på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu vill du gärna träffa människor som stimulerar dig. Det finns särskilt en eller två personer som du mår bra av att umgås med. Du glad när en av dessa personer faktiskt söker upp dig bara för att han/hon har saknat dig och vill att ni ska ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här onsdagen är det bra om du säger till på förhand om det är något som stör dig. Om du tillåter dig att bli irriterad på småsaker kan dagen blir ganska jobbig. Om du är rak från början och vågar säga ifrån kan det blir en riktigt bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu finns det en massa hemligheter i ditt liv och du har svårt att hålla dem just hemliga. Din pratgladhet och din vilja att dela med dig är din största fiende. Det ligger inte i din natur att vara tystlåten och kryptisk.

Annons