Fredag 14/8

13 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen är det viktigt att du håller i pengarna. Någon försöker blåsa diig och just nu ser det ut som om du är rätt så lättlurad och naiv. Alla affärer som verkar bra bör du be att få fundera på innan du tackar ja.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är en av dina absolut bästa dagar den här veckan. Du är på ett riktigt strålande humör och du ser verkligen fram emot att få rå om din familj under eftermiddagen/kvällen. Hela fredagen handlar om att skämma bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig dag där du får möjlighet att testa dina nya talanger i ett visst sammanhang. Du inser hur mycket skickligare du har blivit inom vissa områden och det gör dig stolt. Kvällen handlar om att umgås och vara social.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Du har en förmåga att hamna i klistret idag och ditt horoskop varnar dig främst för att sprida rykten om du inte riktigt har koll på. Under kvällen passar det bra med träning av alla slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt ilsken av dig. Du exploderar utan orsak och det gör dig lite orolig. Du behöver inte vara bekymrad, det är bara två starka planeter som är på lite kollisionskurs med ditt horoskop just nu, men den influensen är övergående.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar inte så bra. Du riskerar att bli sen till ett viktigt möte, och även om du kommer i tid så är du inte alls så förberedd som du skulle vilja vara. Under dagen blir det bättre och du känner att du långsamt men säkert tar kontroll över ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på varierande nöjen och den ser ut att bli bra, särskilt om du undviker utgifter. Du lever tajt just nu så alla utlägg ger dig dåligt samvete och tar bort lite av glädjen den här dagen. Kvällen ser ut att kunna bli romantisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen är det bra om du försöker få tag på en kompis som har dragit siig undan. Det handlar egentligen inte om er två utan om ett annat problem om den här personen har. Han/hon skulle verkligen behöva dina råd och ditt stöd just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte arg för något som du ändå inte kan påverka. Du mår bättre om du bar bara låter det här rinna av dig istället för att älta det fram och tillbaka. I övrigt blir det en harmonisk fredag som tycks kretsa kring vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir annorlunda och rolig. Det är fullt ös den här dagen så det gäller bara att hänga med. Kvällen bjuder på god mat och trevligt samtal. En oväntad flirt kan uppstå om du bara bjuder till lite. Ibland är du ganska oemottaglig för just flirtande.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir skön och avslappnad . Du unnar dig att var lat det mesta av dagen även om du satsar på lite aktivitet under förmiddagen. Kvällen bjuder på god mat, skvaller och massor av skratt. Du njuter av att vara ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen tar du tag i praktiska saker som har med vardagen och med ekonomin att göra. Det låter kanske ganska tråkigt, men för dig är det skönt att få ordning på allt. Kvällen bjuder på hemmamys och kanske lite kel.

 

Annons