lördag 15/8

14 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker försvinna in i ett hörn så du får vara ifred. Du undviker allt vad arbete och projekt heter. Du vill gärna vara för dig själv men det är inte så enkelt eftersom det finns många som älskar att umgås med dig.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen tar du tag i mindre projekt i hemmet. Det är saker som måste göras och du tvingar dig själv att vara duktig, i alla fall under delar av dagen. Under resten av tiden träffar du gärna vänner, skvallrar och bara har det trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lekfull och busig idag. Ditt humör är på topp och du driver gärna med människor omkring dig. Det bästa med den här dagen är att du äntligen får tid att göra saker som du tycker är roliga, inte bara saker som är nödvändiga.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar till stor del om att lyssna på någon som har svårt. Du kan vara väldigt empatisk när du vill och det är du idag. Under kvällen eller eftermiddagen får du uppiggande nyheter. Det är något som rör kärleken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

När det gäller att skydda din familj och dina nära är du en riktig lejoninna. Du skyr inga vapen för att hämnas på dem som har gjort någon du älskar orätt. Idag vaknar din beskyddarinstinkt när en yngre vän eller släkting råkar illa ut.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att reda ut en intern konflikt. Till en början verkar det vara ett enkelt problem, men det blir värre när du upptäcker att det finns både lögner och förtal i den här härvan. Här gäller det att nysta upp konflikten hela vägen till vart den startade.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar mycket på pengar och på din ekonomi just nu. Det finns något som du vill köpa, fast du egentligen inte har råd. Du måste försök att avstå, det här impulsköpet kan ställa till det för dig längre fram i månaden.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu känner du för att vara i centrum för uppmärksamheten och du gör allt för att höras och synas. Du brukar inte ha den här typen av uppmärksamhetsbegär, men just idag har du en påverkan i ditt horoskop som får dig att vilja märkas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång och skön lördag där du lägget tonvikten på att bara ta det lugnt och inte överanstränga dig. En vän försöker få med dig på en fysisk aktivitet av något slag, men du gör ditt bästa för att undvika att hänga med.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen får du mycket mer uppmärksamhet än du är van vid och du vet inte riktigt hur du ska hantera den. Försök att låta bli att irritera dig på dina beundrare även om de blir väl intensiva mellan varven. Det här är en eller flera personer som bara vill lära känna dig lite närmare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du mår bra av omväxling den här dagen. Du varvar gärna hemmaprojekt med fysisk aktivitet och en utflykt i skogen eller till stan för att träffa kompisar. Kvällen blir mysig och familjär, du njuter av att vara ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du arg på en vän för att hon har gått bakom din rygg. Det här var det sista du förväntade dig att han/hon skulle göra och därför är besvikelsen extra stor. Fundera innan du dömer din vän helt. Han/hon harfaktiskt agerat av omtanke för att hjälpa inte stjälpa dig.

 

Annons