Söndag 16/8

15 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undergräver en väns auktoritet när du ifrågasätter hans/hennes beslut inför en massa människor. Det bästa är om du tar den här typen av tvivel privat istället. Resten av dagen blir lugn och behaglig. Du mår bäst av att slippa överanstränga dig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir väldigt stillsam. Du passar på att suga ut det sista av helgen. Är du ledig och det är fint väder är du gärna utomhus. Du trivs i naturen och att ha grönska omkring dig ger dig energi. Är du inte ute i skogen tillbringar du gärna dagen på någon strand.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att träffa människor som du inte ser så ofta. Det blir en trevlig dag där du njuter av att slipp bry dig om måsten. Under dagen tar en släkting upp en fråga som rör ekonomin. Här är det bra om du lyssnar noggrant

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du har roligt och du njuter av att träffa människor. Under dagen möter du en eller flera personer som får dig att inse att du har glömt bort en vän och nu måste du kompensera honom/henne för ditt misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen får du gärna visa vad det är du vill förändra och utveckla. Genom att dela dina tankar och visioner med din partner/vän vinner du en bundsförvant som kan hjälpa dig om du kör fast.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik söndag där fokus ligger på hälsa och på sport. Under dagen passar du på att lägga upp planer inför hösten. Du tycker att de t är viktigt att planera och att ha en klar målbild innan allvaret sätter igång på riktigt.

Vågen 23/9-22/1

Under den här söndagen är du ovanligt lekfull och romantisk. Är du nykär så handlar dagen bara om er två. I annat fall kan det bli en dag full av vänner, skratt och mycket bus. På kvällen myser du gärna i hemmet med familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ilska och frustration i ditt tecken just nu. Du har svårt att acceptera ett beslut som en vän har tagit och du försöker få henne att ändra sig även om du vet att det är lönlöst. Under dagen möter du på motstånd när det gäller dina besparingsplaner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar till stor del om att lyssna och lära. Du verkar vara på en kurs eller utbildning av något slag. Under dagen får du riktiga aha-upplevelser du känner att du har användning av det du lär dig inom många områden i ditt liv.

Stenbock en 22/12-19/1

På söndagen är du lite nervös. Du har lovat att träffa en person som du inte sett på länge och nu ångrar du dig nästan. Du kommer att få en underbar dag så försök att inte tänka så mycket utan åk bara och träffa personen ifråga.

Vattumannen 20/1-18/2

Din styrka ligger i ditt mod just nu. Genom att visa vad du tycker och inte sticka under stol med dina känslor vinner du respekt hos många personer som du möter. I övrigt blir det en trevlig och familjär dag med inriktning på att fira något eller någon.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att komma överrens med en äldre släkting. Du har länge haft svårt att dra jämnt med den här personen, men nu lyckas du äntligen hitta ett sätta att nå fram till honom henne utan att trampa på några ömma tår.

 

Annons