Måndag 17/8

16 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att fatta att du är tillbaka i verkligheten igen. Plötsligt ställs det krav på dig och du är lite för trött för att orka hålla ett särskilt högt tempo. På kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby så att du kan slippa tänka på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik måndag och du gör ditt bästa för att hänga med. Det blir roligt, jobbigt och lite stressigt, men ändå en av de bästa dagarna på länge. På kvällen satsar du på motion av något slag. Du känner att du behöver få röra på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här måndagen är du orolig för vad människor kommer att tänka om dig. Du har gjort ett misstag och nu får du sota för din stolthet. Här gäller det att bara hålla huvudet högt och vänta på att stormen blåser över.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en fartfylld måndag där du lägger många timmar på att få vissa detaljer helt rätt. Du är inte särskilt pedantiskt lagt, men nu när du influeras av Jungfrun så blir den här typen av uppgifter lättare att hantera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här måndagen är du på strålande humör. Det har varit en härlig helg och du känner dig utvilad. En konflikt på arbetet kan bli ett litet moln på din annars så ljusa himmel, men det är bara att bita ihop och ta tjuren vid hornen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är det bra om du ser över dina finanser. Det finns en del utgifter som du bör ta tag i innan räkningarna springer iväg. Vardagen är tillbaka och det är bara att hitta fungerande rutiner. Du brukar vara strukturerad så det borde inte bli ett problem för dig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du helt enkelt hålla dig vaken och fokusera på en sak i taget. Du tycks ha svårt att komma till ro på kvällarna och det gör att vardagarna kan bli rätt så tungjobbade. Försök att ta en rätt så sen kvällspromenad så att du tröttar ut dig rent fysiskt innan du ska sova.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skyr inga medel när det gäller att försvara något du tror på. Som Skorpion är du passionerad och engagerad i det som intresserar dig och den sidan förstärks ytterligare under en tid framöver. Nåde den som försöker kritisera det du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen är det bra om du fokuserar. Du behöver få koll på detaljer som rör vissa utgifter. Något tycks ha blivit fel och risken är stor att du betalar för mycket i onödan. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om vänskap och ett kärt återseende. Du njuter av att få träffa en vän som du inte sett på länge och ni har verkligen massor att prata om. På kvällen ägnar du dig åt sport eller motion.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen är det bra om du gör upp med vissa personer på jobbet. Det kan lätt bli missförstånd och det skapar bara onödig irritation. Under dagen får du glädjande nyheter av en kollega. Han eller hon pratar om närstående förändringar på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu funderar du mycket på hur du ska lägga upp din höst. Du brukar inte vara den planerande typen, men just idag så känner du att det är viktigt att hitta en strategi för att få vardagen att fungera så smidigt som möjligt.

 

Annons