Tisdag 18/8

17 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du måste försöka hårdare när det gäller att imponera på en viss chef, men just nu saknar du energin att göra det. Det finns en influens i ditt horoskop som indikerar att du just nu har lätt för att dra på dig lättare sjudomar och det är därför som du är så håglös.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt lång. Du är trött och lite irriterad. Egentligen handlar det om bristande respekt från en kollega. Eftersom du inte jobbar så mycket med den här personen är det nästan enklare att bara ignorera honom/henne istället för att blir arg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen funderar du ut en strategi för att vinna över en inflytelsefull person på din sida. Det är viktigt att du är ärlig, men samtidigt lite inställsam om du ska lyckas få honom/henne att vilja hjälpa dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att göra rätt från början så att du undviker extra arbete. Du tenderar just nu att slarva medvetet eller omedvetet med detaljer och det får konsekvenser. En vän söker upp dig för att skryta om något som han/hon åstadkommit. Tillåt din vän att få vara stolt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen är det bra om du försöker samarbeta med en person som du egentligen inte tycker så mycket om. Genom att tvinga dig själv att kompromissa så kommer du både lära dig en hel del samt vinna respekt hos dina chefer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är glad och framåt vilket underlättar både privat och på jobbet. Just nu har du lätta att knyta nya kontakter och nästan alla som du möter faller för din humor och din charm. Under den här dagen får du flera bra tips från en ganska ny kollega.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar lite för mycket på spel och risktagande just nu. Det finns en klar risk att du förlorar pengar och anseende om du inte tar kontroll över ditt beteende. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete för att du glömt bort ett löfte till en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och omväxlande dag där du får utmanande uppgifter samtidigt som du får tänka självständigt och använda dig av din kreativa sida. Även om det är en väldigt rolig dag så är du helt slut när kvällen kommer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utnyttjar ditt inflytande över en viss person för att få honom/henne att hjälpa dig med en särskilt tråkig uppgift. Under dagen märker du att du kunde gjort på ett enkle sätt, det är bara att lära av sina misstag och göra det bättre nästa gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här tisdagen är du väldigt nervös och förväntansfull på samma gång. Du möter människor som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende på många sätt. Under kvällen får du en positiv överraskning. Någon som du tycker om hör plötsligt av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lurar en kollega att jobba lite hårdare än hon tänkt sig och resultatet ger fördelar för er båda. Under dagen har du roligt samtidigt som du är väldigt produktiv. Kvällen tycks kretsa kring en hobby av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen är du målmedveten och du tänker inte ta något tjafs. Du brukar inte vara så här bestämd, men en influens från Mars hjälper dig att bli mer driven och fokuserad. Tänk på att vara lite försiktig med vilken information som du lämnar ut.

 

Annons