Onsdag 19/8

18 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir ganska enformig, men produktiv. Du hinner med mer än du tänkt dig och du är stolt över de resultat som du åstadkommer. Du inser att du kommit en lång bit på väg mot att uppnå dina mål.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra onsdag där du får möjlighet att utveckla några av dina idéer. En yngre släkting eller vän kan behöva ditt stöd och din hjälp i en viss fråga. Under kvällen får du möjlighet att träna eller ta en långpromenad. Du mår bra när du rör på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här onsdagen råkar du försäga dig om en hemlighet och det kan på sikt ge problem. Om du är ärlig och berättar för din vän om ditt misstag blir konsekvenserna färre än om du försöker dölja vad du gjort.

Kräftan 21/6-22/7

Visst blir det jobbigt och stressigt den här dagen, men det visste du redan på förhand så det är bara att bita ihop. Se till att jobba strukturerat och planera och prioritera. På kvällen bör du inte lova bort dig, du kommer vara för trött för att orka delta i några aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du ganska svår att ha att göra med. Du känner dig grinig och ditt dåliga humör går ut över din omgivning. Under eftermiddagen får du nyheter som kan förändra den här dagen till det bättre. Det gäller bara att du tolkar den information på rätt sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Din förmåga att få må människor att må bra kan komma väl till pass idag. Genom att glädja människor med din positiva attityd och stötta dem som har det svårt lyckas du få arbetet att flyta på smidigt. Kvällen kretsar kring vänskap och närhet.

Vågen 23/9-22/10

Du är orolig att du har gjort fel i något sammanhang. Det handlar om signaler från en vän eller kollega som du har en känsla av att du tolkat helt galet. Du brukar vara rätt så intuitiv, men inte just idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Ilskan d känner mot en kollega som förolämpat dig är egentligen inte i proportion till det som skett. Du borde fundera igenom vad det är som egentligen gör dig så arg. Det tycks vara något i dit privatliv som gör dig upprörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen kretsar kring ekonomi och kring sparande. Inte så roligt kanske, men du har insett att sommaren har kostat mer än du har råd med och nu måste du försöka att hålla igen. På kvällen är det bra om du lyssnar på en vän som har några bra tips att komma med.

Stenbocken 22/12-19/1

Det lustiga är att den här onsdagen inte alls blir så som du tänkt dig. Förutsättningarna har ändrat och det skapar ett kaos av känslor inom dig. Plötsligt inser du vem det är som betyder något och du inser även att personen ifråga känner samma sak för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om fakta och hur du ska hantera ditt kunnande på bästa sätt. Genom att vara väldigt realistisk så lyckas du skapa goda förutsättningar för samarbete mellan dig och en ny grupp. En person som du bryr dig om hamnar i knipa och du kommer genast till hennes undsättning.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om etik och moral. Det är ett känsligt ämne just nu, samtidigt så skäms du inte för det som du har gjort. Ibland måste man följa sitt hjärta och det gör du till hundra procent idag. Kvällen handlar om ärlighet.

 

Annons