Torsdag 20/8

19 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Visst är det bra att vara flexibel, men det gäller att hitta en gräns så att du inte blir utnyttjad. Just nu finns det minst en person i din närhet som inte drar sig för att lita till din goda vilja för att få hjälp med sina arbetsuppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen drabbas du av dåligt samvete för att du inte är så snabb som du brukar vara. Det mesta går i ultrarapid och det är frustrerande. Tänk på att alla har dagar som denna. Det är bara att göra sitt bästa och ta nya tag imorgon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din förmåga att förhandla och att sälja kan komma väl till pass idag. Du har möjlighet att påverka din framtid, men då måste du kunna bevisa att dina idéer är unika och att du är värd att satsa på. Här gäller det att blanda kunskap med charm.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag där du lyckas med något om du tidigare gått bet på. Egentligen handlar det mest om att du har skaffat dig nya kunskaper inom det här området och att du utnyttjar din kreativitet tillsammans med din kompetens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och informationsrik torsdag. Kanske går du en kurs av något slag eller så deltar du i olika möten som ger dig ny information som du kan använda dig av i din vardag. Kvällen blir social, men kanske lite för sen för att det ska bli en produktiv fredag.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte arg på en kollega för att hon gör som du har sagt till henne att göra. Det är egentligen du som har gjort fel eftersom det är efter dina instruktioner som din kollega arbetar. Försök att hitt en lösning på problemet istället för att ställa till en scen.

Vågen 23/9-22/10

Din humor är på topp och du får många människor att le idag. Genom din charm och din beslutsamhet lyckas du nå fram till en person som har avskärmat sig lite från dig. Ingen kan motstå dig när du är på det här humöret.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra dag där du får användning av din praktiska kunskap inom ett visst område. Du visar att du har både kompetens och viljan att driva ett visst projekt. En kollega är ovanligt flirtig just nu, du vet inte hur du ska tolka de signaler som han/hon sänder ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar tag i ett relationsproblem och det kan bli en ganska ful historia. Det finns en person som vägrar att släppa taget om dig trots att du förklarat både en, två och tre gånger att du inte är intresserad. Under den här dagen har du bestämt dig för att kapa alla band med honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir annorlunda eftersom du plötsligt blir blyg inför en person som du tidigare har kunnat vara hur avslappnad med som helst. Det har hänt något mellan er och både du och den här personen vill gärna närma er varandra, men båda är lite rädd för att ta första steget.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på gott humör idag och inget, inte ens driftproblem kan ändra på det. Du ser till att möta alla utmaningar som den här dagen kan bjuda på med jämnt humör och massor av arbetsvilja. På kvällen satsar du på en hobby eller på att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du gärna träffa en vän som du inte sett på ett tag. Du behöver få lite vägledning i ett problem som uppstått i ditt liv. Under dagen kan en kollega plötsligt bli sjuk och det i sin tur kan leda till övertid vilket gör att du får skjuta på dina planer för kvällen.

 

Annons