Fredag 21/8

20 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i uppdrag som rör hälsa och utveckling. Det kan vara att planera en kurs på jobbet eller så handlar det om att komma igång med att motionera eller något liknande. Du känner att du vill leva hälsosammare.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en varierande dag där fokus ligger på att få till ett fint resultat påkort tid. Dina mål är höga och du vet att det gäller att jobba organiserat om du ska hinna med. Kvällen bjuder på en hel del skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du har gjort fel i ett visst sammanhang och nu är det upp till dig att rätta till det. Fredagen kretsar till stor del kring det här problemet oh kring hur du ska få ordning på din arbetsvardag. Kvällen blir lagom social men lite dyr.

Kräftan 21/6-22/7

Du verkar vara inbjuden till ett evenemang av något slag. Du hoppas på att en viss person ska vara där så du blir besviken när du upptäcker att så är inte fallet. Kanske skulle det underlätta om du helt enkelt ringde personen ifråga istället för att hoppas på att ni ska stöta på varandra av en slump.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din förmåga att irritera en arbetskamrat är stor just nu. Delvis gör du det med flit eftersom du tycker det är kul att retas men delvis är det bara din självsäkerhet som den här personen stör sig på. Det bästa vore om ni hittade ett sätt att samarbeta.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd och målmedveten något som drabbar en kollega helt i onödan. Du driver på den här personen så mycket att han/hon slarvar och gör misstag som han/hon inte skulle göra i vanliga fall. Här gäller det att be om ursäkt.

Vågen 23/9-22/10

Du får en behaglig fredag. Det blir lugnare än du förväntat dig så du passar på att göra en hel del mindre uppgifter som du alltid annars skjuter på framtiden. På kvällen vill du gärna träffa dina vänner och bara mysa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte mycket för att frossa i andra personers olycka, men när en person som du tycker väldigt illa om gör bort sig så kan du inte låta bli att känna dig på gott humör. Resten av fredagen ser social och lättsam ut. Kvällen blir fartfylld.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra fredag där fokus ligger på att lyssna och lära. Det här är inte din starkaste sida eftersom du oftast är så virrig, men just idag har du mer fokus än vanligt. På kvällen får du chansen att vara med en väldigt speciell person.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit mycket känslor hela våren i ditt tecken och det tycks fortsätta nu efter ledigheten. Det finns både en och två personer som gör sitt bästa för att lära känna dig bättre och det gör dig både glad och lite blyg på samma gång. Se upp för en falsk vän som sprider rykten om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är din envishet som hjälper dig att lyckas med det du håller på med. Genom att driva igenom din vilja i ett projekt trots att många tvivlar på dig så upptäcker dina kollegor precis hur intelligent och intuitiv du är. Det blir en bra fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du rädd att du ska gör fel i visst sammanhang. Det handlar om relationer och hur du ska kunna hantera dem på ett vettigt sätt. Under dagen får du nyheter som till viss del gör dig orolig. Här gäller det att hitta en bra balansgång.

 

Annons