Lördag 22/8

21 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du överväger att göra något drastiskt idag och det kan leda till en mängd beslut som du måste fatta under väldigt kort tid. Anledningen till att du är så rastlös och mån om förändring är att du påverkas av en negativ influens från Pluto som gör dig orolig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en väldigt lugn dag. Du har kämpat hela veckan mot både trötthet och ont i kroppen så nu behöver du få en chans att vila upp dig. Under dagen möter du en eller flera personer som har ganska viktiga nyheter åt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör ditt bästa för att uppnå dina mål idag. Det handlar om att prata ut med en vän/släkting. Egentligen har ni inte så mycket problem mellan er, men det blir ofta saker osagda och det kan leda till missförstånd längre fram.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt på hugget just nu och idag försöker du mer eller mindre tvinga dina vänner/familj att hänga med ut på lite äventyr. Tyvärr är det flesta för trötta för att orka göra något och risken är stor att du får dra på äventyr helt själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen är du på strålande gott humör. Du har äntligen hittat ett projekt hemma som är lagom betungande för dig att börja med. Du trivs med att ha något att göra, samtidigt som du gärna skulle vilja kunna utveckla dina idéer ännu mer.

Jungfru 23/8-22/9

Just idag vill du gärna bara ta det lugnt och njuta av att slippa stressa, men det verkar inte bli så. Flera vänner vill ha din hjälp och du har svårt att säga nej eftersom de har ställt upp för dig när du har behövt det. Kvällen blir social, men lite sen.

Vågen 23/9-22/10

Idag kanske det är kräftskiva eller någon annan fest på gång. Det finns en förväntan och en härlig glädje i ditt horoskop den här dagen. Du är på ett strålande humör och du strör vänlighet och charm omkring dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om att se sanningen för vad den är. Genom att inte blunda för det som är obehagligt så lyckas du rensa ut en hel del problem som du haft i ditt liv. På kvällen känner du dig friare än du känt dig på länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intetsägande lördag där fokus ligger på vänskap. Du umgås gärna med människor som står dig nära samtidigt som du inte riktigt orkar engagera dig i deras problem. När det söker råd hos dig så lyssnar du bara halvt om halvt på vad de berättar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på flera roliga aktiviteter. Även om du är trött så är du full av energi. Under dagen får du veta något som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Det bästa är om du funderar igenom situationen noga innan du säger eller gör någonting.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om fysiskt arbete och om att se till att lösa praktiska detaljer. Du är ofta så stressad på vardagarna att du inte ägnar helgen någon tanke och då kan det bli lätt kaotiskt när väl lördagen kommer.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen är du ovanligt lycklig. Du har lyckats med något som du aldrig trodde du skulle klara av. Det blir en härlig dag där du får både beröm och beundran från någon som står dig nära. Passa på och njut av att må så här bra.

 

Annons