Söndag 23/8

22 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen är det bra om du tar det lugnt och reflekterar lite över vart du är i livet och vart du är på väg. Det är sällan du tar dig den här tiden att bara ta det lugnt och fundera över dina mål. Kvällen passar bra till sport av alla slag.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen passar du på att uppdatera dig vad som hänt under sommaren i din vänskapskrets. Trots att du har varit social och aktiv känner du att du har missat en hel del saker. Kvällen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att se lösningar på problem som alla andra ser som olösbara. Du har en positiv influens i ditt horoskop som hjälper dig att se förbi alla hinder och tänka utanför ramarna. Kvällen handlar om att våga vara känslosam.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stressig inledning på söndagen. Du har tagit på dig en del uppdrag som du egentligen inte har tid med och nu är det bara att se till att hinna med det du lovat. På eftermiddagen kan du göra en bra affär.

Annons

Lejonet t 23/7-22/8

Din envishet hjälper dig att nå dina mål idag. Tack vare att du vet vad du vill och att du inte ger upp så kommer du att få som du vill i ett visst sammanhang. Under eftermiddagen kan du bli arg på en kollega som är väldigt slö.

Jungfru 23/8-22/9

Ditt humör är kanske inte på topp, men du är väldigt mån om att vara korrekt och trevlig mot alla som du möter. Under dagen får du höra ett rykte som intresserar dig. Det rör en person som du vill lära känna lite bättre.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att göra upp mål och om att lyckas med det du har påbörjat. Det är en vardaglig känsla över den här dagen trots att det är söndag. Under eftermiddagen får du chansen att imponera på en vän som du inte sett på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att våga ta risker. Normalt sett är det här Skorpionens starkaste sida, men under en period har du plötsligt blivit mer försiktig och du är rädd för vad du kan förlora. Idag finns det bara saker att vinna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lovande söndag i alla fall när det gäller vinster av alla slag. Du har tur i det mesta som du tar dig för, men vinner du kommer det troligtvis röra sig om lite mindre summor. Kvällen ägnar du åt att planera en fest eller en middag som du ska ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen blir du mer än överraskad över hur intensivt en vän känner. Du trodde att han/hon inte var så känslomässigt involverad i en person/ämne som det visar sig att han/hon är. Du vet inte riktigt hur du ska reagera på den här informationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta egna initiativ och am att vara bestämd och be om hjälp när det behövs. Du ber sällan om hjälp även om du går på knäna och det är inte bra på sikt. Nu måste du inse dina egna begränsningar och lyssna på din kropp lite bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har massor av aktiviteter inplanerade. Det är fullt upp från morgon till kväll och du njuter verkligen av livet. En vän/väninna vill gärna att du hör av dig med lite information om hur det går i ditt liv. Hon saknar dig en hel del.

 

Annons