Måndag 24/8

23 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en inspirerande måndag och det är precis vad du behöver. Det har varit lite tungrott de senaste veckorna, men nu ser det äntligen ut att vända. Ekonomiskt är det fortfarande trögt så du bör undvika större utgifter.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig och krävande. Du tvingas att jobba för två och kraven på prestation är höga. Under eftermiddagen lugnar det ned sig något och du får en chans att ta en paus och samla ihop dig igen. Kvällen handlar om fysiska aktiviteter av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är besviken på en vän som inte ställer upp på dig på samma sätt som du på honom/henne. Idag är en sådan dag där du verkligen skulle behöva någon som lyssnade och kom med råd, men din vän har inte tid med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lärorik dag som flödar av information så därför är det bra om du är utsövd. Redan på morgonen matas du med fakta som du förväntas hålla reda på. Eftermiddagen bjuder på en liten överraskning. Som tur är har du Mars som matar dig med energi just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en person som du anser har gått bakom din rygg. Du visste att den här personen inte var att lita på men att hon/han skulle ta till den här typen av förräderi hade du inte anat. Du känner dig djupt sviken.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en indikation på sjukdom i ditt tecken. Det kan röra sig om något lättare som en förkylning eller magsjuka men det kan också vara något lite allvarligare. Det är svårt att se om det är du personligen är drabbad eller någon som står dig nära.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ifrågasätter du vissa rutiner och din kritik blir inte väl mottagna även om den är befogad . Här gäller det att utnyttja dina diplomatiska talanger så att du får fram ditt budskap utan att trampa på allt för många ömma tår.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen blir lite förvirrad. Du har så mycket att göra att du inte riktigt hinner med det som du vill hinna med. Under kvällen får du möjlighet att testa nya idéer på en vän som tålmodigt lyssnar och fungerar som ett bra bollplank.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande humör den här måndagen. Det finns både inspiration och livsglädje i ditt tecken just nu. Utnyttja all den här positiva energin till något kreativt projekt. Våga utmana dina normer och var inte rädd för att sticka ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rätt så förvirrande. Du har hamnat i en situation utan att riktigt veta hur det har gått till. Någon har startat ett rykte om dig, och det medför både en massa respekt men också en del krav på dig. Själv känner du dig mest förvirrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här måndagen är du på gott humör. Du älskar att det är fint väder och du tillbringar så mycket tid du bara kan utomhus. Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir en skön dag där en viss typ av produktion ligger i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen vill du fokusera på den kommande veckan så du försöker att inte planera för långt fram i tiden. Den senaste tiden har du brottats med ganska stora och otympliga projekt som bidragit till att vardagen känns lite svårhanterad.

 

 

Annons