Tisdag 25/8

24 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du möjlighet att göra ett val som kan komma att påverka din framtid. Här gäller det att våga ta ut svängarna lite och inte vara rädd för att kasta sig in i dit okända. Lita på din kompetens och på att dina instinkter leder dig rätt.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på ett strålande gott humör och du strör dig charm omkring dig. Genom att vara en inspiratör och en glädjespridare lockar du fram många leenden som inte skulle finnas där i vanliga fall. På jobbet är det rörigt så det gäller att jobba organiserat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att vara alert och att se problemen innan de blir ohanterliga. Idag kommer det dyka upp en massa mindre angelägenheter och då gäller det att vara både flexibel och snabbtänkt, något som är din styrka.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du en smula förvirrad. Du har startat så många projekt att du inte riktigt vet vad du sysslar med. Här gäller det att strukturera och organisera arbetet så att du får en överblick på vad det du måste göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Mindre rykten kan eskalera och blir riktigt jobbiga om du inte kväver dem i tid. Just nu har många av dina kollegor rätt så tråkigt och då blir skvaller en rolig omväxling. Se till att inte uppmuntra den här typen av beteende på din arbetsplats.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen är du på gott humör och du sprider en positiv energi omkring dig. Även om du har vissa privata problem som väljer du att inte låta dem påverka din arbetsinsats. Tvärt om tycker du att jobbet hjälper dig att fokusera på annat än ditt privatliv för en stund.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt envis vilket är ovanligt för ditt tecken. Det är inte ofta som du tvärnekar någon en tjänst eller vägrar att vara med i ett projekt, men just nu går du din egen väg och du viker inte för någon.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen bjuder på nya erfarenheter och du är på humör för att ta till dig kunskap. Med dig är det lite så att om du vill så finns det inget hinder för dig att hamra in ny lärdomar, men är du inte på humör så går det inte in ett smack.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du lite försiktig med en kollega som är extra känslig. Vanligtvis brukar du vara ganska dräpande i dina kommentarer mot just den här personen, men nu märker du att något är fel och då blir du lite mer omhändertagande och mindre sarkastisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du äntligen en ledtråd till vad det är som pågår. Det rör sig om ett större sammanhang där du är en viktig pusselbit. Flera personer vill ha en bit av kakan och på något sätt blir du den nyckelfigur som alla vill hålla sig väl med.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir rätt så tung. Den känns att det är andra dagen i veckan och att det är långt kvar till helgen. Här gäller det att bita ihop och ta en sak i taget. Sackar du efter för mycket blir det inte hanterbart i slutet av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fort eftersom du har mycket att göra. Hårt arbete skingrar tankarna på dina privata problem och hjälper dig att fokusera på nuet. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv med något som du längtat efter.

 

 

Annons