Onsdag 26/8

25 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på humör för att köpa saker den här dagen och det bidrar till att kanske inte fokuserar på jobbet så mycket som du borde. Du drömmer dig bort och tänker på vad som händer efter arbetsdagens slut snarare än att du försöker vara produktiv.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska händelserik dag som på sätt och vis avviker från de normala normerna. Här gäller det att vara lyhörd och flexibel. Under dagen får du höra något som gör dig upprörd, men det bästa är om du inte visar vad du känner utan sätter upp en neutral fasad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland är du lite för på och då kan du skrämma personer som du inte känner. Idag är en sådan dag där du träffar många nya människor och en del blir lite överrumplade av din överväldigande charm och din pratgladhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det har uppstått en situation på din arbetsplats som kräver mer än bara ett samtal för att reda ut. Den här konflikten har pågått under ytan en längre period och nu har hela situationen blivit väldigt infekterad. Försök att hålla dig utanför den här röran.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen kretsar kring ekonomi och viljan att spara. Egentligen ligger det inte alls i din natur att vara sparsam utan du vill alltid köpa saker precis nu. Tyvärr har sommarens utsvävningar gjort det omöjligt för den typen av impulsköp. Tänk på det även om du känner dig rik för dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en härlig dynamik i ditt tecken just nu som får dig att utvecklas och bli starkare. Jupiters position gör att du vill förstå de större sammanhangen och inte fastna i vardagen. Din personliga situation bidrar till din lite nyandliga stil.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga ta klivet ut ur din bekvämlighets zon. Det är inte alltid så lätt att vara risktagande, särskilt inte när man är en försiktig Våg. Idag är det väldigt bra om du trotsar dina rädslor och vågar ta en chans.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen överväger du att erkänna ett misstag som du har gjort så att det inte blir en kollega som blir lidande. Dagen handlar mycket om moral kontra vinst. Du vet att om du erkänner så kommer du att förlora på det samtidigt så har du dåligt samvete för att du mörkar händelsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt drivande tack vare en influens från Mars och Solen i kombination. Det finns en positiv energi i ditt tecken som hjälper dig att fullfölja alla projekt som du påbörjar. Den här påverkan dämpar även din normala rastlöshet och gör dig mer harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står inför ett val och det är mer komplicerat än du vill erkänna för dig själv. Det handlar om känslor, vänskap och kärlek. Oavsett vilken väg du väljer så vet du att det finns komplikationer, samtidigt är det omöjligt att inte göra något val alls.

Vattumannen 20/1-18/2

Du retar dig på en kollega som är inkompetent och ganska självupptagen. Eftersom den här personen slarvar rätt så mycket med sitt arbete så blir det du som får dra det tyngsta lasset och nu har du fått nog.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att ta det lugnt och att njuta av dagen. Du är bra på att skämma bort dig själv just nu med både små och stora belöningar. En kollega har börjat komma förbi och höra av sig till dig. Han/hon vill lära känna dig lite bättre.

 

 

Annons