Torsdag 27/8

26 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig torsdag där du tvingas agera snabbt för att rädd en rätt så känslig situation. Du har råkat ut för ett problem som du inte vet hur du ska hantera och nu gäller det att vara snabbtänkt och kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Idag blir du överraskad av den hjälp du får. Vanligtvis brukar du inte få den här typen av stöd så det gör dig väldigt glad. Under dagen känner du att du äntligen kommer i kapp efter veckor av hårt arbete där du känner att du hela tiden ligger lite efter. Ett möte kan visa sig väldigt intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd och driven idag vilket passar bra eftersom du har en hel del tidskrävande uppgifter framför dig. Underdagen får du beröm av en chef och det känns extra bra eftersom den här personen inte brukar strö komplimanger omkring sig.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du upprörd för att du inte kan genomföra dina planer på det sätt som du tänkt dig. Egentligen borde du bara börja om från början istället för att försöka rädda en ohållbar situation. Inse att slaget är förlorat med du kan fortfarande vinna kriget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en fartfylld dag där dina känslor går upp och ned hela tiden. Mycket handlar om att du vill få ordning på ett projekt, men din kollega tycker precis tvärt emot dig och motarbetar all förslag du kommer med.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här torsdagen försöker du får en kollega/vän att öppna upp sig och tala om vad det är som bekymrar honom/henne. Du brukar inte vara så emotionell som du är just nu, men en påverkan från Venus gör dig mer empatisk än vanligt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen är det bra om du lyssnar på de råd som du får så att du inte hamnar i knipa. Under dagen möter du en person som har en stark karisma och som kan locka dig att tänka lite utanför ramarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen är det bra om du är vaksam på detaljer som rör pengar. Det finns en indikation i ditt horoskop att du blir av med kapital på ett eller annat sätt den här dagen. Kvällen handlar om sport eller bara att röra på sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utnyttjar din kunskap inom ett visst område förr att utveckla ett gemensamt intresse med en kollega eller en bekant. Under dagen snubblar du över fakta som kan försvåra dina arbetsuppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en omvälvande torsdag där du blir ifrågasatt och påhoppad av några kollegor. Som tur är har du både närvaro och intelligens nog att försvara dig. En person som ser ditt agerande blir väldigt imponerad över hur tuff du kan vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om närvaro och viljan att agera när det uppstår problem. Det blir en innehållsrik torsdag och en ganska spännande kväll där du lyckas med en hobby eller projekt som du har hållit på med rätt så länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen ska du försöka att vara väldigt praktiskt för att kunna insupa så mycket fakta som möjligt på kort tid. Du går en utbildning eller något liknande den här dagen. Kvällen kretsar kring vänskap.

 

 

Annons