Fredag 28/8

27 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du gärna lyssna på råd som du får från en nära vän. Du är mer öppen för förslag på förändringar i ditt liv just nu eftersom du känner dig lite missnöjd med din vardag. På kvällen går du gärna ut eller äter något lite festligare i hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att ha koll och att inte släppa tanken på att utföra något så bra som möjligt. Genom att använda dig av din kreativitet samtidigt som du jobbar både exakt och fort lyckas du genomför dagens planer. På kvällen är du sällskapssjuk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar över en persons beteende, men du vill inte vara ofin och fråga rakt ut vad det är som är fel. Kanske vore det bättre att inte vara så fin i kanten. Din vän skulle uppskatta om du sa någonting. Han eller hon kan behöva dina råd.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt långsam när det gäller olika former av förändringar. Fick du som du ville så skulle du stoppa tiden helt här och nu, men tyvärr fungerar inte livet så. Du inser idag att du blir tvungen att acceptera en ganska övergripande förändring på din arbetsplats.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen är du på väldigt gott humör. Du är utvilad och full av energi och glädje. Under dagen träffar du en person som försöker att sätta dig på plats men det slutar bara med att personen i fråga dukar under för din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant inledning på fredagen. Du har fullt upp och du har svårt att hinna med allt som du vill hinna med. Under dagen får du ett par tips sav en kollega med gedigen erfaren och du inser att det krävs bara små förändringar för att kunna jobba mer effektivt.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tar du tag i problem som rör hemmet eller dina privata vänner. Det här är ett samtalsämne som du undvikigt under lång tid och nu känner du äntligen att du har orken och viljan att ta tag i problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en fin fredag där du fokuserar på vänskap och harmoni. Under dagen får du reda på en ganska smaskig hemlighet och det gäller att du faktiskt kan hålla helt tyst med den om du ska kunna bevara din vänskap med personen som berättade den för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du ganska irriterad och det märks inte minst på ditt sätt att vara på jobbet. Ditt humör pendlar väldigt även om du försöker att dölja hur arg du är. Under eftermiddagen avtar den här påverkan och det blir som om en sten lyfts från dina axlar.

Stenbocken 22/12-19/1

Just den här fredagen är lite märklig. Du arbetar i en grupp som du inte brukar arbeta i och det ger dig tillgång till en massa skvaller om personer som du är nyfiken på. Under dagen upptäcker du att någon försöker närma sig dig, men är lite för blyg för att ta initiativet helt på egen hand.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en härlig fredag som verkar bjuda på en del uteaktiviteter. Under dagen får du fin kontakt med en person som du inte känner så bra. Du inser att ni två faktiskt klickar riktigt hyfsat. Under kvällen möter du en man som försöker få dig att investera pengar i ett projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och utmanande fredag där fokus ligger på att göra rätt och att fatta snabba beslut. På eftermiddagen är du helt matt, men du mår utmärkt. Kvällen bjuder på en överraskning. Du kan få besök eller ett samtal från någon som du längtar efter.

 

 

Annons