Lördag 29/8

28 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Inledningen på lördagen blir riktigt lugn på gränsen till slö. Du njuter av att ta en sak i taget och att inte stressa. Under eftermiddagen är du gärna utomhus, särskilt om det är fint väder. Kvällen handlar om fokus.

Oxen 20/4-20/5

Du är rädd att du inte ska hinna med allt som du planerar att göra den här dagen. Du är väldigt stressad, särskilt när det gäller ett projekt som har med hemmet att göra. Under kvällen träffar du en vän som du tycker mycket om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas inse att du gått för långt i ett visst sammanhang. Det som du tyckte var ett skämt uppfattades som allvar och nu har du sårat en person som du absolut inte vill göra illa. Här gäller det att inte vara för stolt utan att våga be om ursäkt.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen får du möjligheten att återuppta et nygammalt intresse. Den senaste tiden har det inte funnits så mycket utrymme för den här typen av aktiviteter, men nu har du plötsligt mer tid över än du brukar ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om att bestämma och ta egna initiativ. Oavsett om du arbetar elller är ledig så blir det en ganska stressig dag där fokus ligger på vinst och på pengar. Under eftermiddagen får du möjlighet att vila upp dig ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan du inte bestämma dig utan du tvingas att välja lite av två alternativ. Idag är det just en sådan dag där du velar och det slutar med att du inte väljer någonting. Under kvällen finns det utrymme för nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar ganska segt. Du har svårt att komma igång eftersom du är så trött. Efter lunch orkar du fundera på dagens aktiviteter, men det ser ut att bli ganska lugnt, särskilt när det gäller den sociala biten.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara bestämd och att inte vika för någons åsikt. Du brukar inte ha några problem med att gå din egen väg, men idag skulle du gärna ta lite vägledning eftersom du är för trött för att tänka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv dag där du fokuserar en hel del på sport och lite med krävande aktiviteter. Har du möjlighet är du gärna utomhus, annars tillbringar du det mesta av dagen med att trötta ut dig fysiskt. Kvällen blir lugnare och mer social än dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att få människor att må bra just . Det är din omtanke och ditt fina sätt som gör att dina vänner blir glada av att få möjligheten att umgås med dig. Idag är du extra omtänksam mot en nära vän som har mått dåligt en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du vill träffa din familj eller din släkt idag. Det finns någon eller några som du längtar lite extra efter. Det kan vara att ni inte setts på länge eller så är det något den här lördagen som påminner dig om hur mycket du älskar just de här personerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt driven hela den här dagen. Fokus ligger på förändring och på att få saker att hända i ditt liv jus nu just här. Dina vänner blir lite matt av din inställning, men biter ihop och försöker stötta dig så gott det gå.

 

Annons