Söndag 30/8

30 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen så är det dags att du tar tag i saker som rör din framtid. Det är många olika pusselbitar som behöver sammanfogas till en helhet. Kvällen handlar om romantik och om närhet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön söndag där du verkligen får möjlighet att slappna av och njuta av att bara vara dig själv. Du känner lite dåligt samvete över vissa saker som du inte hinner med, men på hela taget så blir det en bra dag och mysig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra söndag eftersom du lyckas övertala en släkting om att du ska få hjälp. Det kan handla om allt från att ett kontantlån till hjälp med något som behöver fixas i hemmet. Kvällen handlar om att lyssna på en vän med problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att få saker gjorda idag. Det mesta går segt och du känner dig lite hängig. Lyssna på din kropp så att det inte blir värre. Under eftermiddag kan en flirt liva upp dagen och få dig på riktigt gott humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig själv på stort allvar och det går ut över fel person. Under dagen får du utskällning för att du lägger dig i något som du inte har med att göra. Det blir en intressant eftermiddag där du får flera nya fakta i en historia som har med en bekant att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du gjort bort dig när du ser minen hos en vän. Det handlar om att du har varit lite väl öppen med dina åsikter inom ett visst ämne och nu inser du att den informationen var kanske lite för magstark för den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen drabbas du av dåligt samvete för att du snäst av en släkting när han/hon frågat om råd. Din släkting har inte tänkt på att du har varit kort så du kan ta det lugnt. Dagen blir rolig och omväxlande men periodvis lite stressig.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt driven i ditt sätt att vara och det kan bli lite skrämmande för människor som inte känner dig. Du blir nästan manisk när du är inne i en sådan här uppåtperiod. Kvällen handlar om att hålla ett löfte till din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undrar lite över hur du ska kunna bli kvitt en efterhängsen person som inte kan ta ett nej. Egentligen kanske det handlar om att du är rädd för att lära känna den här personen närmare och på så sätt utsätta dig för en risk att bli mer engagerad än du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en väldigt lugn och skön söndag där du är lagom social utan att överanstränga dig. Du tycker att det är roligt att vara med vänner samtidigt som du har ett stort behov av att få vara för dig själv mellan varven.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig söndag där mycket händer. Under dagen möter du människor i olika sammanhang som har gemensamt att de inspirerar dig att göra något ut över det vanliga. Kvällen blir givande men rätt så stressig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet precis hur du ska lura en vän till att göra som du vill i ett visst sammanhang. Du har den här personen lindad kring ditt lillfinger och det blir en ganska intressant söndag, särskilt på kvällen då hela situationen kulminerar.

 

 

Annons