Måndag 31/8

30 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du få gång en konversation med en kollega som är lite blyg. Det går stelt i början, men sedan tinar hon/han upp och allt känns bättre. Under eftermiddag möter du flera personer som får dig på gott humör.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig dag där fokus ligger på kreativt tänkande och att våga ta ut svängarna. Under dagen kan det uppstå problem som är relaterade till ekonomi, men om du bara tänker logiskt så löser du det här dilemmat rätt så smidigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra motstånd mot allt som har med orättvisor att göra. Du ska inte bara se saken ur eget perspektiv, utan försöka att förstå hur andra tänker och varför de agerar så som de gör. Kvällen handlar om försiktighet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stressig dag där du satsar på att vara ganska målmedveten hela dagen. Du har en massa olika projekt och det krävs att du är driven om du ska hinna med. Kvällen bjuder på en variation av aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var artig, även mot personer som du inte uppskattar så mycket. Du kommer vinna fördelar på det här beteendet. Ta även vara på möjligheten att hitta en ekonomisk vinning på något som du länge har ansett vara en hobby. Din talang är större än du tror.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar en del när det gäller en större ekonomisk utgift. Du vet att du måste försöka få in den här utgiften i din budget, men du vet inte riktigt hur det ska gå till. Gör upp en lite mer långsiktig plan så kommer pusselbitarna att falla på plats.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen passar du på att njuta lite extra. Det är sällan du unnar dig att bara vara. Oftast så är det så mycket annat som måste göras att vila och lugn får komma i andra hand. Tänk på att inte planera in för många aktiviteter när du väl är ledig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du möjlighet att få hjälp från en kollega so sällan ställer upp på andra. På något sätt har du lyckats imponera på din kollega och han/hon vill få en möjlighet att lära känna dig bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På måndagen är det bättre att du lyssnar på de råd du får av en vän än att helt försöka gå din egen väg. Du har svårt att hitta en bra fokus den här dagen så all hjälp du får kommer att gynna dig. Kvällen handlar mest om att vila.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det din envishet som får dig att lyckas. Du för med dig en målmedvetenhet och ett lugn till allt du gör och det finner dina chefer imponerande. När det gäller privatlivet är det som vanligt mycket känslor i rörelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig måndag där skratt och humor dominerar dagen. Det har blivit en förändring på ditt arbete och det har lett till en bättre stämning mellan er kollegor. Under kvällen får du lust att göra något kreativt som att måla eller baka.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att sätta rutiner i olika sammanhang. Det blir en rätt så stressig dag där du hela tiden jobbar hårt för att hinna med. Under kvällen möter du en person som du inte har sett på väldigt länge och det blir en rätt så obehaglig upplevelse.

 

 

Annons