Tisdag 1/9

31 aug, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du ett samtal som oroar dig. Det handlar om att du måste reda ut ett problem med en släkting och du kan inte skjuta upp det även om du vill. Under dagen får du för dig att köpa något på impuls. Det blir ett riktigt hyfsat fynd.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bättre än du väntat dig. Av någon anledning har du fruktat den här dagen under en tid och du är på riktigt dåligt humör på morgonen. Något händer som gör att du ändrar inställning och dagen slutar betydligt mer lyckat än den börjar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en anledning till att vara vaksam den här tisdagen. Det ligger flera rätt så tunga förändringar i ditt horoskop och en eller ett par tar sin början just idag. Kvällen handlar om att söka sanningen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här tisdagen får du chansa om du ska hinna med allt som du vill göra. Du har inte marginalerna på din sida så risken är stor att du inte hinner med allt som du tänkt göra. Under kvällen möter du en karaktär som skrämmer upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en livlig tisdag där det händer mycket. Du är i centrum för uppmärksamheten den här dagen och frågan är om du verkligen uppskattar det. Kvällen handlar om att ta och om att ge, både när det gäller pengar men också när det gäller kärlek och omtanke.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stressig inledning på tisdagen. Det finns en del uppgifter som du förväntas hinna, men som du av olika anledningar halkar efter med. Här gäller det att bita ihop och genomföra det du ska även om du måste jobba över.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inspirerande men jobbig. Du får lära dig nya uppgifter och du växer med det ansvar som du får. Under dagen får du flera fina komplimanger som får dig på gott humör. Kvällen handlar om att våga ta för sig i en större grupp med människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och omväxlande dag där du får möjlighet att pröva din intelligens i ett helt nytt sammanhang. Under dagen får du en fin komplimang som gör dig både glad och lite nervös. Du vet inte om den är ärligt menad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar väldigt segt. Du har svårt att komma igång oavsett hur många koppar kaffe eller hur många liter energidricka du vräker i dig. Som tur är försvinner den här bedövande tröttheten fram emot lunch och då kan du börja jobba effektivt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska omtumlande tisdag för din del. Du får reda på en sanning som du egentligen inte ville veta, samtidigt som du kommer på dig själv med att faktiskt bli glad för det som du får höra. Dina känslor spelar ett spratt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är du ganska nervös. Du känner på dig att det är större saker på gång, men på något sätt har du inte blivit inblandad i beslutsprocessen och det stör dig. Du tycker inte om att känna dig utesluten oavsett vad det gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig men ganska lång. Du har tagit på dig frivilliga uppgifter som visligen är stimulerande, men samtidigt är de väldigt krävande. Kvällen bjuder på en överraskning som gör dig lycklig. Njut av en ovanligt lyckad vardagskväll.

 

 

 

Annons