Onsdag 2/9

01 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här onsdagen är du på ett väldigt gott humör, du har fått goda nyheter som antingen gäller pengar eller arbete. En vän vill träffa dig men du känner dig inte särkilt social. Om du säger nej till att träffas så försök att göra det på ett snällt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite seg, men samtidigt är du rätt så nöjd med det du presterar. Du lyckas med dina uppgifter på ett tillfredställande sätt. Under eftermiddagen och kvällen får du höra skvaller som får dig på gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här onsdagen är du rätt så arg utan att du vet varför. Du påverkas av Pluto och det gör dig nyckfull i humöret. När du har den här typen av påverkan är det egentligen enklast att bara försöka härda ut och att undvika att såra människor i din närhet.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen är du bra om du är sanningsenlig. Lögner kommer att upptäckas fort och det finns en risk att även vita lögner skapar en spricka i din trovärdighet. Det här blir en dag då du hela tiden balanserar mellan vad som är rätt och vad som du anser är fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir en bra dag. Du unnar dig en hel del vila och du njuter av att kunna arbeta i ett ganska lugnt tempo. Har du möjlighet så skämmer du bort dig själv lite extra. Det kan vara en tröja som du vill ha, en god bulle eller bara ett extra lyxigt bad på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt driven när du själv vill och det vill du idag. Genom att tvinga dig själv att avsluta alla tråkiga uppgifter så fort som möjligt den här dagen säkrar du att få en trevlig och stimulerande eftermiddag.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på en kollega för att hon utsatt dig för en risk. Hon vet faktiskt inte bättre och du är delvis skyldig eftersom det är du som har lärt upp henne. Ta ditt ansvar och hjälp din kollega att bli bättre på det hon gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här onsdagen börjar brutalt med att du antingen vaknar sent eller kommer för sent till ett viktigt möte. Det blir inte ett särskilt bra första intryck, men du kan rätta till det under dagen om du bara kopplar på din berömda charm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen får du chansen att möta en bekant eller kollega under lite mer privata former. Det visar sig att han/hon har mycket mer humor och självdistans än han/hon brukar visa. Det blir en riktigt lyckad dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att välja och det är inget lätt val du ställs inför. Du vill egentligen slippa göra det här valet samtidigt vet du att det inte finns någon utväg. Det är bara att lita på ditt hjärta och din magkänsla. Du kommer att bli lycklig med det val du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Ekonomin styr en hel del den här dagen Jupiter hjälper dig att tänka expansivt och se möjligheter i en avlägsen framtid. Det är inte säkert att alla dina kollegor hänger med i dina storslagna visioner, men försök att måla upp den bild som du ser i ditt huvud för dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen kan du få ett ekonomiskt bakslag och det blir lite jobbigare än du räknat med. Du blir tvungen att tänka om när det gäller vissa bitar i framtiden. Det gäller att försöka göra det bästa av situationen och inte gräva ned dig i självömkan.

 

 

Annons