Tisdag 15/9

01 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om ditt eget välbefinnande och om hur du ska nå de mål som du satt upp. Du jobbar hårt för att nå ett visst syfte och du tänker inte ge dig innan du lyckas med det du förutsatt dig att gör de här dagarna.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen tar du många bra initiativ. Du är driven och självgående vilket uppskattas av dina kollegor. Under dagen försöker du hjälpa en kollega som kört fast ordentligt. Du vet hur jobbig han/hennes situation kan vara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt målmedveten när du vill och det är du idag. Solen ger ditt tecken välbehövlig extraenergi så du känner att du orkar pressa dig själv ganska hårt. På kvällen är det nöjen och vänner som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du höra rykten som gör dig bekymrad. Du inser att du inte behöver mer fakta innan du kan ta ställning till det här problemet. En vän eller bekant försöker få dig att acceptera en förändring som du har svårt för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går väldigt snabbt. Du hinner inte med så mycket som du tänkt dig innan det är dags att gå hem. Kanske borde du fundera över ditt sätt att lägga upp arbetet snarare än att irritera dig på att timmarna inte räcker till.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara försiktig med vad du säger till vissa personer. En kollega missuppfattar din aviskt och då blir det ganska jobbigt. Här gäller det att vara väldigt klar med vad du vill annars kan det bli fel.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du har hamnat i en valsituation och det passar dig inte alls. Du skulle föredra att någon annan fattade det här beslutet åt dig istället. Under dagen möter du en person som få dig att le. Han eller hon vet precis hur han/hon ska muntra upp dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om precision och att vara noga med alla detaljer. Ibland tycker du om att improvisera, men idag är det inte läge för den typen av utsvävningar. Håll dig till det du ska göra och fokusera på att få det rätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du hanterar ett problem rätt så smidigt den här dagen. Genom att se vart åt det brakar lyckas du förhindra det värsta tumultet. Din insats uppskattas av dina kollegor som tycker att du är en värdefull tillgång på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen borde vara lugn och harmonisk, men istället råder det tumult. Du har väckt starka känslor hos en eller flera personer och idag får du veta vad de här människorna känner för dig. Det kan bli både smickrande och lite jobbigt beroende på vad du själv känner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig. Å ena sidan är du väldigt målinriktad och vill skapa dig en plats på jobbet som ingen kan ifrågasätta. Å andra sidan har du ett annat starkt intresse som drar i dig. När du väl brinner för något så har du väldigt svårt att släppa taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fått flera fina veckor, men nu är vardagen ikapp och det blir till att pussla om du ska få ihop alla bitar i ditt liv. Dagen handlar om att klara av att prestera både på jobbet och i hemmet. Du vill visa dig från din bästa sida idag.

 

 

 

 

Annons