Torsdag 3/9

02 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska jobbig torsdag eftersom du får trista nyheter av en vän. Även om dagen blir tung så blir kvällen bättre. Då får du både kärlek och omtanke från en person som du verkligen älskar. Det känns skönt att ha någon att lita på.

Oxen 20/4-20/5

Du går igenom en jobbig period just nu och den här torsdagen kan bli lite trist. Det som gäller är att du står vid ditt ord och inte försöker backa även om du vet att ditt löfte kommer att innebära merjobb för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska rolig torsdag även om du råkar ut för en del problem. Du har svårt att komma överrens med vissa personer och just nu tenderar du att säga precis vad du tycker utan att tänka dig för och det kan skapa problem.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen inleds med en fråga som det kan ta hela veckan att besvara. Dels vill du ha betänketid och dels vill du få möjlighet att göra en del efterforskningar innan du kommer fram till ett beslut. Kvällen tycks handla om ekonomiska frågor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör idag och det märks på ditt sätt att skämta och ha roligt även när du är stressad. Dagen flyter på ganska problemfritt, men du har svårt att inte reta upp dig på en kollega som du tycker är alldeles för lat.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen är det bra att du vaktar dina intressen noga. Någon är intresserad av samma sak som du är och den här personen är villig att gå långt för att få som han/hon vill. Markera redan från början att han/hon är inne på ditt territorium.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker möjligheten att få fram fakta i en fråga som väldigt många tiger om. Det verkar vara en stor hemlighet och det har gjort dig nyfiken. Dagen ägnar du åt efterforskningar. Du luskar helt enkelt fast du vet att du inte har med saken att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir förbryllande. Du känner dig inte riktigt säker på om du kan lita på en kollega och det gör att du tiger om en sak som du egentligen borde berätta. Din kollega är lojal, men kanske lite skvallrig. Försök att bara berätta vissa valda delar av din hemlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du testa på nya uppgifter och det tycker du är stimulerande. Du trivs bäst när du har full fart omkring dig och när du utmanas att tänka. En kollega vill gärna samarbeta med dig men vet inte hur han/hon ska föreslå det.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du höra att du föremål för en hel del skvaller. Bli inte arg, det är bara att inse att du måste vara en intressant person om människor orkar engagera sig i ditt privatliv även om de inte känner dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite hjälpsam idag. Din insats kommer att belönas rikligt och personen som du hjälper har ett bra minne. Under dagen gör du av med onödiga pengar på ett impulsköp som du lika gärna kunde varit utan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om moral och etik. Du vet att du brutit mot vissa oskrivna regler och nu får du ta konsekvenserna av ditt agerande. Så länge du står för det du gjort så kommer allt att lösa sig. Kvällen ägnar du gärna åt motion av något slag.

 

 

 

Annons