Fredag 4/9

03 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och harmonisk. Du går in i ett tempo som är effektivt utan att vara stressigt. Din partner är lite rastlös och risken finns att han/hon låter sin frustration delvis gå ut över dig. Kvällen handlar om att vara lyhörd.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en ganska bra dag. Du har ett högt tempo redan från morgonen och det mesta du gör att både kreativt och tidssparande. På kvällen är du rätt så trött. Du behöver en chans att få pusta ut och bara ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har massor av idéer, men du vet inte hur du ska kunna omvandla dem till verklighet. Du behöver hjälp av en person som är mer organiserad än vad du är och som kan se bristerna såväl som fördelarna med dina idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir annorlunda och ganska krävande. Du tvingas att inse saker om dig själv som du inte insett innan och det kan bli ett rätt så brutalt uppvaknande. Se det från den ljusa sidan. Nu när du är medveten om dina brister så kan du göra något åt dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett högt tempo som passar dig bra. Under dagen lyckas du få en hel del tråkiga uppgifter gjorda och det gör att du känner dig nöjd när du äntligen tar helg. På kvällen är du redo för fredagsmys och tv-tittande, men dina vänner har andra planer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på gott humör idag. Det är fredagsstämning på jobbet och det får dig slappna av och bara vara. En kollega har betett sig lite flirtigt den senaste tiden och du vet inte riktigt hur du ska hantera honom/henne.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att medla i en konflikt och försöka skapa harmoni på arbetsplatsen. Du trivs inte med att ha kollegor som är osams. Det gör dig nervös det är därför du jobbar så hårt med att hitta en lösning på problemet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen har du bestämt dig för att inget eller ingen ska kunna rubba ditt goda humör. Varken förseningar, tjuriga kollegor eller morsträviga projekt kan ändra på din inställning. Kvällen tycks bjuda på fest av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på glad och arg på samma gång. Du är glad över att du mött en ny vän som både visar sig vara lojal och klok. Du arg på att situationen på din arbetsplats är som den är och att du för tillfället inte kan påverka något.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en underlig fredag. Du pratar mycket med en person som du inte känner så väl och du får se nya sidor av honom/henne. Du inser att ni har mycket gemensamt och att det här är någon du skulle vilja lära känna bättre, men du vet inte hur du ska kunna föreslå en fortsatt kontakt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en överraskning. Du möter en person som du inte brukar stöta på och det blir lite pinsamt. Den här bekantskapen är uppsagd från din sida, men din vän tycks inte alls ha samma uppfattning som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att du ska ta hand om dig själv och skämma bort dig. Det finns en person som du längtar efter, men som du av olika anledningar inte kan träffa så ofta som du vill. Ikväll har du chansen att få mysa med din vän.

 

 

 

Annons