Lördag 5/9

04 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en ganska stressig dag. Du har lovat bort dig på alldeles för många aktiviteter och ni hinner du inte med att infria all dina löften. På kvällen är det familjen som gäller. Du längtar efter en mysig kväll tillsammans med dem du älskar.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör den här lördagen. Du har fått nyheter som muntrar upp dig och som får dig att känna dig levande igen. Under dagen träffar du familj eller vänner. Det blir ett lagom social och avslappnad dag .

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du är på rätt spår när du ser din väns skyldiga min när du ställer honom/henne mot väggen. Alla har rätt till sina hemligheter och egentligen är inte din vän skyldig dig en förklaring, men han/hon tycker för mycket om dig för att göra dig ledsen så du får veta sanningen.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt målinriktad. Du har satt upp mål både på jobbet och privat. Idag jobbar du på din hälsa och på din inre harmoni. Det kan vara att du ägnar dig åt yoga, hemma-spa eller att du är ute och promenerar/joggar. Dagen kretsar kring ditt välbefinnande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på en vän som inte lyssnar på vad du har att säga. Hur du en försöker få den här personen att se problemet från din synvinkel så misslyckas du. Ett knep är att se situationen från din väns perspektiv så kanske du förstår varför han/hon agerar som han/hon gör.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen är det bra att ta itu med räkningar och frågor som rör höstens ekonomi. Du brukar vara både strukturerad och sparsam, men under den här sommaren har du helt släppt taget om allt vad sparande heter.

Vågen 23/9-22/10

Idag möter du en person som gör dig riktig, riktigt arg. Det är inte ofta di blir så illa berörd som du blir idag. Den här personen behandlar någon du tycker om illa och det skär i hjärtat på dig att se din vän må dåligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på massor av olika intryck och det för med sig både variation och glädje. Du upplever nya miljöer och du får en massa olika idéer för kreativa projekt under hösten. En vän är med och delar dina upplevelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en livlig lördag där du tycks röra på dig en hel del. Du har massor av aktiviteter inbokade och det är ett under om du hinner med allt som du planerar att göra. Du är en sann tidsoptimist och det märks inte minst idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir riktigt trevlig. På dagen ägnar du dig åt en hobby och på eftermiddagen/kvällen är det familjen som gäller. Du får ett samtal från en person som du inte brukar höra av och du blir riktigt glad att han/hon har saknat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här lördagen ägnar du en hel del tid åt en hobby som du har. Det blir delvis en stressig dag, men den blir också trevlig och avslappnad. Kvällen handlar om pengar och hur du ska kunna förvalta vissa tillgångar som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen passar du på att träffa vänner som du inte har möjlighet att se i veckan. Det blir en bra dag där dina intressen är hem och familj. Kvällen ägnar du åt att ge råd åt en yngre släkting som har kärleksproblem.

 

 

 

Annons