Söndag 6/9

05 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på familjemys och inomhusaktiviteter. Du är inte riktigt i toppform så du föredrar att slippa vara ute om du har möjlighet till det. På kvällen är det god mat och trevligt sällskap som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska seg den här söndagen. Egentligen har du inte lust att göra någonting, men din partner lyckas övertyga dig att det finns en del roliga aktiviteter för dig att följa med på. Du är inne i en period då du har svårt att somna, så därför blir det en snare kväll än du tänkt dig

Tvillingarna 21/5-20/6

Du frestar en vän med olika förslag på aktiviteter, men tyvärr är han inte så lättcharmad som du skulle önska. Under dagen får du däremot sällskap från oväntat håll och det gör att det blir en bra söndag till sist.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt social just nu och du söker dig större grupper. Mycket beror på att du inte får den stimulans du behöver på jobbet så därför måste du få utlopp för ditt sociala behov privat istället. Dagen blir rolig och den går fort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag varnar ditt horoskop för att göra av med alldeles för mycket pengar. Du har hittat något som du vill investera i och då är du beredd på att lägga ut så mycket som det behövs för att förvekliga dina planer. Kanske finns det en mer ekonomisk väg att gå för att nå dina mål.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig rastlös ända in i benmärgen. Det finns en oro i ditt tecken som gör att du inte riktigt kan fokusera dig på nuet utan du planerar hela tiden för framtiden. Det här är en övergående påverkan på ditt horoskop, men det kan ändå vara lite jobbig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i vardagliga sysslor som är relaterade till hemmet idag. För dig är det avslappnande att ha något att göra med händerna medan du låter tankarna vandra, Efter ett par intensiva veckor har du ett stort behov av att bara få fundera över livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att det du håller på med inte är så bra, samtidigt så kan du inte låta bli att utsätta dig för en ständig risk att råka illa ut. Du triggas lite av spänningen. Försök att hitta andra sätt som inte är själdestruktiva för att stimulera dig. Prova en ny hobby till exempel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om ordning och reda, något som definitivt inte är din starka sida. Du omger dig gärna med kaos, men nu inser du att du måste ta tag i ditt kaos hur välorganiserat det är. Även om du hittar så gör ingen annan det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite orolig idag. Det finns en förväntan i luften och det gör dig rastlös. Det bästa du kan göra är att aktivera dig. Träffa kompisar, träna eller varför inte storstäda hemma? Du behöver ett sätt att skingra tankarna och få fjärilarna i magen att försvinna.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en bra och lagom aktiv dag. Du roar dig med olika aktiviteter som har med hälsa att göra. Det kan vara en utomhushobby en promenad eller bara att träna på gym. Det viktigaste för dig är att få känna dig nyttig just nu. Du har en hälsomedveten påverkan i ditt horoskop.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här söndagen ägnar du åt olika aktiviteter som har med jobbet att göra. Det kanske inte låter så roligt, men för dig är det ett bra sätt att knyta an till din vardag på ett lite mer avslappnat sätt. En vän ger dig en fin komplimang som gör din dag lite ljusare.

 

 

 

Annons