Måndag 7/9

06 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen är en väldigt stressig dag där du tvingas ta tag i saker som har med ekonomi, pengar och svinn att göra. Det här är uppgifter om du tycker är dödstråkiga, men som du vet att du inte kommer undan.

Oxen 20/4-20/5

I dag är det bra om du har rutiner. Du fungerar bäst den här måndagsmorgonen om du kan jobba på utan att tänka. Du är ovanligt trött just nu och du har svårt att fokusera dig innan elva. Kvällen ägnar du åt att ta hand om en vän eller en släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du konflikträdd och därför drar du till med en nödlögn när du blir ställd mot väggen. Det kanske räddar ditt skinn för stunden, men du kan räkna med att sanningen kommer fram till sist. Ibland är det bättre att ta tjuren vid hornen direkt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen vill du gärna visa upp en lite mer kreativ sida av dig själv. Du har massor av bra idéer, men du har svårt att få fram dem i din stressiga vardag. Idag finns det tid över att skapa nytt och att förbättra det gamla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte så envis, det gagnar inte dig just nu. Din påverkan från jord kommer och går och när den tar över så blir du lika bångstyrig som Oxens tecken. Lär dig känna igen den här påverkan så att du kan förekomma den i de sammanhang där du behöver vara mer flexibel.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen får du chansen att visa upp dina talanger lite mer offentligt. Det tycker du är både roligt och lite skrämmande. Oftast är du den som håller i trådarna i kulissen snarare än att du intar scenen. Njut av all uppmärksamhet.

Vågen 23/9-22/10

En konflikt drabbar dig på jobbet. Det finns få saker du tycker r så jobbiga som när två vänner bråkar och vill att du ska välja sida. I det här fallet blir du nog tvungen att ta parti eller mista båda dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du flera roliga alternativ att välja mellan och du blir lite som en åsna som har fastnat mellan två hötappar. Här är det bra att en kollega kommer in och sprakar igång dig innan du blir helt passiv. Dagen slutar med en livlig diskussion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du arg för att din partner inte tror på dig när du berättar om hur du mår. Du kanske överdriver en smula, men på det hela taget så är du ganska när sanningen när du säger att du känner dig höstdeppig och rastlös.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här måndagen får du en hel del problem med ditt sociala liv. Du hamnar i en situation som är så komplicerad att du inte ens vet hur du ska börja trassla dig ur den. Kvällen blir lugnare och du kan tänka igenom dagen och komma fram till början på en lösning av problemet.

Vattumannen 20/1-18/2

Var glad för din vän skull och inte avundsjuk. Du brukar sällan bli varken svartsjuk eller avundsjuk, men idag har du svårt att inte visa hur sårad du är när din vän får något som du själv velat ha under en väldigt lång tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant och händelserik. Du ägnar dig åt en hobby samtidigt som du försöker vara effektiv på jobbet. Det blir ganska svårhanterat, men du lyckas med samtliga uppgifter även om det tar lite längre tid än du tänkt dig.

 

 

Annons