Onsdag 9/9

08 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har råkat illa ut när du gått in försvarat en kollega. Vad du inte vet att din kollega faktiskt gjort det han är anklagad för att det blir du som få ta smällen. Under eftermiddagen kan en god nyhet väga upp de problem som hamnat i.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på strålande gott humör. Det finns förväntan och lite extas i luften. Du nynnar för dig själv utan att veta varför du är på så gott humör. Månen har gjort dig ovanligt intuitiv just nu och du känner av att det är positiva förändringar på gång i ditt horoskop.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar mest om rutiner och om att få vardagliga saker att fungera. Under dagen möter du en person som är väldigt bra på att gissa sig till dina känslor i olika sammanhang. Du blir lite skrämd av hur väl den här personen kan läsa dig.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här onsdagen är du på lite dåligt humör. Du har haft det ganska jobbigt en tid och nu känner du att ditt tålamod är på upphällningen. Under kvällen bör du ägna dig åt en hobby som kan få dig att tänka på annat än på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rätt så impulsiv just nu och det märks inte minst på ditt sätt att vara på jobbet. Under dagen möter du en eller flera personer som irriterar sig på att du inte gör klart det du påbörjar innan du slänger dig över nästa projekt.

 Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir varierande och rolig. Du verkar hålla i en kurs eller leda ett mindre projekt. Det finns en massa självförtroende i dit tecken just nu och det kommer väl till pass när du ska ta täten i olika sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du möjlighet att vara mycket med en kollega som attraherar dig. Är du redan i ett förhållande kan det bli en dag fylld med blandade känslor. Du vill gärna jobba med den här personen samtidigt som du vet att du borde hålla dig undan honom/henne.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir ganska stressig. Du tvingas göra om en sak som du slutfört tidigare i veckan men som nu visar sig ha en hel del brister. Stressen blandad med negativ kritik kan få dig på dåligt humör. Se upp så att din ilska inte går ut över fel personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir underhållande på gränsen till ostrukturerad. Du gör lite som du vill och därför blir det ingen riktig ordning. När det är dags att gå hem kan du komma på flera viktiga saker som du glömt bort. Räkna med att få jobba över den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen bjuder på ett smörgåsbord av känslor. Det finns en eller flera personer som har blandade känslor när det kommer till dig. Du blir förvirrad eftersom du hela tiden får olika signaler från de här människorna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Du tar alla chanser att suga åt dig av både ljus och solenergi innan hösten är här på riktigt. En fråga om ekonomi kan röra upp känslor den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill vara i centrum. Det finns ovanligt mycket eld i ditt tecken och den kräver uppmärksamhet. Det blir lite ovanligt eftersom att Fisken i vanliga fall hellre är en del av en grupp än den som står i centrum.

 

 

Annons