Torsdag 10/9

09 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var försiktig med något som har med en investering att göra. Det finns en risk att du kommer göra av med er pengar än du egentligen har råd med. Det handlar om att när man väl är mitt uppe i en affär är det lätt låta sig ryckas med avstämningen och tänker man inte alltid förnuftigt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig torsdag även om du inte riktigt får som du vill i ett visst sammanhang. Som tur ha du påverkan från vatten i ditt tecken som gör dig mer flexibel än du brukar vara och du ändrar dig efter situationen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska enkelspårig just nu och det gör att du missar en värdefull möjlighet till vidareutbildning. Du måste försök att tänka lite utanför de vanliga ramarna om du ska kunna förändra din vardag. En vän ger dig ett bra ekonomiskt råd.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen har du fullt upp både privat och på jobbet. Du kör på i full fart utan att stanna upp och fundera på om du överhuvud taget är på rätt spår. Kvällen blir mer varierande, både när det gäller aktiviteter och den sociala biten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du chansen att träffa en person som du har beundrat på avstånd. Tyvärr blir det inte så spännande som du hoppats på. Personen ifråga är inte alls lika fascinerande när du väl lär känna honom/henne som du trodde han/hon skulle vara.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen bjuder på hårt arbete och få möjligheter till att ta det lugnt. Det gäller att du är utvilad om du ska orka hålla det här tempot hela dagen. Kvällen blir lugnare. Du får möjlighet att äntligen pusta ut och bara ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Det är ingen idé att du går in i försvarsläge nu när du är avslöjad. Stå för dina känslor istället, det kanske blir bättre än du tänkt dig. Kvällen kan bjuda på nya bekantskaper och en hel del skratt. Du njuter av livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen är en bra dag att testa dina gränser på. Du har en hel del mod och positiv energi i ditt tecken idag och det hjälper dig att nå nya nivåer både privat och på jobbet. Lite saftigt skvaller gör dig på gott humör under eftermiddagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du unnar dig lite extra lyx den här tråkiga torsdagen. Det kan handla om ett impulsköp, en extra god middag eller bara lite godis framför tv på kvällen.  Oavsett vad det är du skämmer bort dig med så får det hela dagen att bli lite bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn torsdag och du känner på dig att det är något av lugnet före stormen. Det finns fler små tecken som visar att något är på gång att hända, men just den här dagen blir ganska intetsägande.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att hinna med så mycket som möjligt. Du vill passa på att testa ett par nya idéer som du har och du jobbar i et ganska högt tempo. Under kvällen får du en fin komplimang av en kompis.

Fiskarna 19/2-20/3

Glöm inte bort att du faktiskt borde satsa lite mer på en nygammal hobby. Den kan ge pengar på sikt om du bara tänker i ett lite större perspektiv. På kvällen får du möjlighet att förändra en uppgift som tidigare tråkat ut dig rejält.

 

 

Annons