Fredag 11/9

10 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en hel del tempo, utmanande uppgifter och ett par saftiga gräl. Du påverkas av mars och det ger dig både energi och humör. Tänk på att inte anklaga din kollega för något innan du har bevis.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härligt avslappnad. Du hinner med att både vara effektiv och kreativ utan att stressa ihjäl dig. Just nu är du inne i en ström av positiv energi som gör att du nästan hela tiden är på gott humör. Kvällen blir riktigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det bra om du vågar säga ifrån till din chef eller överordnade. Han/hon utnyttjar din samarbetsvilja lite väl mycket ibland. Du är ingen livägd slav utan en medarbetare som har en egen vilja.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om snabba beslut under hög press och det kan påverka dig negativt. Du vill egentligen få möjlighet att fundera igenom de beslut du fattar och du vill väga för och nackdelar mot varandra. Kvällen blir festlig men sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen vill du gärna vara aktiv, men du vet inte vad du vill hitta på. Det blir lätt att du startar igång en massa mindre projekt, men lämnar över dem åt någon annan som får dra det tunga lasset att avsluta allt.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte för hård mot dig själv. Alla gör vi bort oss ibland och det är bara att hålla huvudet högt och låtsas som det regnar. Snart kommer människor att ha andra intressanta saker att prata om än ditt misstag.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar din egen rädsla att stöta dig med dina kollegor och du säger ifrån på skarpen. Det är inte ofta som Vågar får ett utbrott men när det sker är det som med Oxar, det blir en urladdning som folk sent kommer att glömma.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om att ha roligt och att utforska nya vägar tillsammans med dina kollegor. Det blir en dag då det är högt till tak och de flesta vågar säga sin ärliga mening. Kvällen fortsätter i samma anda som dagen, men avslutas kanske lite väl sent.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är din nyfikenhet som driver dig framåt just nu. Du vill veta saker om människor som du inte känner så väl, och du har inga problem med att fråga även om det är ganska intima frågor. Du anser att ordet är fritt och att dina kollegor kan välja att inte svara.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite märklig. Du umgås till en början med dina vanliga kollegor och det verkar bli en ganska trist fredag. Plötsligt händer det något som vänder upp och ned på hela dagen. Det kan vara ett oväntat bordssällskap, ett romantiskt sms eller bara en oväntad men väldigt fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir ganska långtråkig. Du verkar resa en hel del den här dagen och det blir många långa timmar då du förväntas slå ihjäl tiden på egen hand. Kvällen handlar om familjen och om hemmamys och lite skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant och varierande. Du får massor av olika uppgifter som du ska göra, men tiden är väldigt begränsad för att hinna med allt. Här gäller det att planera noggrant och visa hur bra du kan strukturera ditt arbete.

 

 

Annons