Lördag 10/9

12 sep, 2015
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/31-19/4

Lördagen blir väldigt omväxlande med betoning på familjen och släkt. Det kan vara att du firar en födelsedag eller något liknande. En gammal konflikt mellan två släktingar blossar upp igen och du hamnar mellan två starka viljor.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på romantik eller i alla fall en hemtrevlig och mysig stämning. Har du ett förhållande är det bra om ni ger varandra tid. Det är så mycket på vardagarna att ni inte hinner vårda er relation på ett önskvärt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig men kanske inte så händelserik som du hade hoppats på. En vän eller släkting ställer in er träff på grund av sjukdom och du blir tvungen att improvisera dagens aktiviteter. Här gäller det att vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Du får som du vill ett visst sammanhang och det gör dig glad. Det här är något som du kämpat för under en längre tid och nu är målet äntligen inom räckhåll. Kvällen bjuder på festligheter och på många skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen är det bra om du lyssnar till din magkänsla. Du kommer at märka att du står inför en del märkliga val idag och det enda sättet att välja rätt är att lyssna på din inre röst. Kvällen handlar om familjen och om nära vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lätt arg just nu. Det handlar om att Mars dominerar ditt tecken och gör dig väldigt aggressiv mellan varven. Egentligen är det din korta stubin som det handlar om. Får du bukt med den så kommer du att må bättre.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir överraskande trevlig. Du är impulsiv och det leder till roliga stunder den här dagen. Vanligtvis så satsar du på säkra kort, men just idag är du väldigt flexibel och äventyrslysten. Du vill uppleva det okända.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här lördagen är det bra om du försöker att lyssna på din partner. Även om du vanligtvis brukar välja at gå din egen väg så ska du inte underskatten värdet av ett gott råd som hjälper dig en bit på vägen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om uteaktiviteter och om att röra på sig. Du möter en person som du inte sett på länge och det blir ett trevligt återseende. Plötsligt minns vad det är som du tycker om hos just den här vännen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen satsar du på att vara med kompisar och mysa. Det blir en trevlig dag och en underbar kväll. Dagen handlar om att bjuda in andra människor i ditt liv. Ibland måste man våga visa sina känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en härlig blandning av nyttigheter och lättja. Stora delar av dagen tillbringar du med att fixa i hemmet eller ordna med en hobby. Kvällen blir romantisk. Du känner dig nyförälskad på ett sätt som du inte har känt på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen har du lovat en vän en tjänst. Det blir en trevlig dag och en ännu trevligare kväll, men det finns vissa element som du skulle önska bort om du kunde. Underdagen kan du råka i konflikt med en yngre släkting som har ett våldsamt humör just nu.

Annons