Söndag 13/9

13 sep, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är det bra om du ignorerar en gnällig släkting. Om du låter den här personen irritera dig så kommer det att förstöra din dag. Struntar du i honom/henne så kan det blir en riktigt avkopplande och trevlig söndag.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen tar du det lugnt. Du är seg efter en hård vecka och det gör dig lite initiativlös. Fram emot eftermiddagen får du en bra idé som du genast vill testa. Din energi  laddas snabbt den här perioden och du är redo för nya utmaningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att säga ditt hjärtas mening. Du tiger ofta om dina känslor och det gör att många tycker du är lite svår att lära känna. Idag är det dags att våga stå för den du är även om dina idéer är lite kontroversiella.

Kräftan 21/6-22/7

Din svaghet är någon annans styrka idag. Det innebär att där du misslyckas kommer en bekant att göra succé, något som du finner väldigt irriterande. Det är bara att acceptera att du inte kan vara bäst på allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag firar du något. Det kan vara en födelsedag, namnsdag eller en annan speciell händelse. Det blir en rolig söndag med mycket god mat och massor av skratt och glädje. På kvällen kan ett samtal, sms från en vän göra dig lite upprörd.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg på en familjemedlem för att han inte står vid din sida i ett visst beslut. Du tycker att det är den här personens plikt att vara lojal oavsett vad, men din släkting anser att det här är en strid som du får stå för helt själv.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen får du massor av uppmärksamhet från en person som står dig nära. Det blir en bra dag även om du råkar ut för en situation där du känner dig rätt så obekväm med omständigheterna. Här gäller det bara att behålla lugnet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt stolt av dig och det gör att du hamnar i en konstig sits idag när du plötsligt förväntas att vara ödmjuk mot en person som du föraktar. Du har svårt för den här typen av skådespeleri även om du vet att det gagnar ditt syfte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen får du möjlighet att undersöka en hemlighet. Du är väldigt nyfiken av dig och har svårt att inte lägga näsan i blöt. Räkna med att din efterforskning kan få konsekvenser som kanske inte är så roliga.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en vändning som plötsligt uppstår i ditt liv. Det handlar om känslor och om vänskap. Plötsligt inser du vem som verkligen är lojal och vem som inte går att lita på. Det blir ett ganska brutalt uppvaknande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att genomför vissa uppgifter utan att stressa eller att få panik över hur illa det här området är skött sedan tidigare. Det blir en ganska seg dag eftersom du är trött och har svårt att motivera dig själv till arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om kärlek och om känslor. Det finns en frustration i ditt tecken. Det kan vara att du inte får träffa din älskade så mycket som du skulle vilja, eller så handlar det om att du har svårt att visa dina känslor av rädsla att bli sårad.

 

 

Annons